Drie AstroJet M1 kleurenprinters voor Minc Groep (PrimaPost)

Minc Groep (voorheen PrimaPost) heeft geïnvesteerd in AstroJet M1 kleurenprinters van Multi-Post. Aan het woord de Directeur van Minc Groep over deze printers:

‘In elk van onze vestigingen, in Mijdrecht, Best en Apeldoorn, staat sinds kort een nieuwe full color printer. De door Multi-Post geleverde AstroJet M1 kleurenprinters zijn zeer geschikt voor het in full color bedrukken van enveloppen. Daar gebruiken wij ze hoofdzakelijk voor. We zien de direct mail oplagen kleiner worden. Hierdoor wordt het voor onze klanten interessanter om blanco enveloppen te kiezen, in verschillende formaten en gramsgewichten, die wij met onze AstroJet printers bedrukken. Het creëert, naast bedrukking van de huisstijlelementen, mogelijkheden om de mailingen beter op te laten vallen door er een kleurrijk beeld of een in het oog springende boodschap op af te drukken. De printers kunnen probleemloos variëren met beelden. Ook gepersonaliseerde beelden. Dit alles maakt het voor ontvangers aantrekkelijker om de envelop te openen. En daar gaat het bij direct mail uiteindelijk om!’

Kostenefficiënt, zuinig in verbruik en energievriendelijk dat is de Astrojet M1

‘Naast enveloppen, printen we er ook kaarten en flyers mee. In de AstroJet M1 kleurenprinters wordt de zogeheten Memjet technologie toegepast, uitgevoerd met een A4 paginabrede inkjet printkop. Dat maakt het printen van full color afdrukken kostenefficiënter. Bovendien zijn de printers zeer zuinig in verbruik en energievriendelijk. Dat vinden we bij PrimaPost zeker een belangrijk argument’.

Full color printen van uw enveloppen en documenten

Minc Groep (voorheen PrimaPost)
Minc Groep is een full service dienstverlener in Direct Marketing en Fulfilment. Minc Groep beschikt over een gemotiveerd team en een modern geoutilleerd machinepark voor het printen en verzendklaar maken van transactiemail en direct mail. Daarnaast heeft Minc Groep alle kennis, ervaring en ruimte om voor klanten webbased fulfilment software of (web)applicaties te programmeren en (web)fulfilment werkzaamheden uit handen te nemen.