Sparta Rotterdam eerste club met een milieuvriendelijke seizoenkaart van Multi-Post

categorie

Al ruim 20 jaar werken Sparta Rotterdam en Multi-Post samen. Sparta maakt gebruik van onze Entrust Datacard printers en worden de seizoenkaarten geleverd door onze Card Services. Steeds vaker kreeg de club echter de vraag of de jaarlijkse seizoenkaarten op een milieuvriendelijkere wijze verstrekt konden worden. Daarom besloot Sparta vanwege de samenwerking met Multi-Post bij ons te vragen naar de mogelijkheden voor eco kaarten ook wel milieuvriendelijke pasjes genoemd. 

Aan het woord Wesley van der Stam, Manager Publiekszaken bij Sparta Rotterdam:

“ De club en haar supporters zijn nog niet zo ver dat men de seizoenkaart compleet digitaal wilt, dat zal in de toekomst zeker wel een optie kunnen zijn, maar er was wel een behoefte aan een milieuvriendelijkere wijze waarop deze verstrekt konden worden. Al vrij snel bleek dat wij via Multi-Post seizoenkaarten ook konden drukken op BIO PVC en daar hebben we eigenlijk geen seconde over getwijfeld. De afgelopen twintig jaar hebben wij naar tevredenheid zaken gedaan met Multi-Post en Sparta is een traditieclub. Als iets goed zit zet je de zaken voort, zo ook de samenwerking tussen Sparta en Multi-Post”

Met de aanschaf van seizoenkaarten op BIO PVC was Sparta Rotterdam vorig jaar de eerste voetbalclub die milieuvriendelijke kaarten heeft afgenomen bij Multi-Post. “De kaart moest milieuvriendelijker zijn, maar we wilden wel dezelfde kwaliteit als een reguliere PVC pas.” aldus Wesley van der Stam “Met de sample die wij hebben ontvangen van Multi-Post waren alle twijfels direct weg. De kwaliteit is goed en de bedrukking ook, hiermee heeft Multi-Post onze enige twijfel direct opgelost.“

Hoe ervaren jullie verder de samenwerking met Multi-Post?

“Sparta werkt al circa 20 jaar met Multi-Post en de contacten zijn altijd goed. Als we wensen hebben is er altijd direct contact. Het advies dat wij krijgen snijdt altijd hout, ook als er onverhoopt storingen zijn aan bijvoorbeeld onze datacardprinters, dan is de monteur deskundig en weet vaak direct de oplossing. Dus in de gehele organisatie, van vertegenwoordiger dan servicemonteurs is er veel kennis aanwezig en begrijpt men dat een betaald voetbalorganisatie niet lang zonder de apparatuur en supplies van Multi-Post kan.”

Dat zijn woorden die wij graag van een langdurige en trouwe klant horen!

sparta klantcase-min

Artikel delen