Plastic Cards

Multi-Post is al jarenlang gespecialiseerd in de productie en levering van hoge kwaliteit plastickaarten. In zowel kleine als (hele) grote oplages en voor alle toepassingsgebieden.

  • Snelle werkwijze en flexibele instelling
  • Beveiligd en gecertificeerd productiecentrum
  • Van ontwerp naar levering bij de klant

Plastic Cards

Hoge kwaliteit plastic kaarten

Je komt ze dagelijks tegen: plastickaarten in allerlei verschijningsvormen. Wij leveren al 25 jaar hoogwaardige gelamineerde plastickaarten in alle maten, soorten en diktes. In ons beveiligde plastickaart service bureau vinden dagelijks duizenden plastickaarten hun weg naar de eindgebruiker. Je vindt bij ons alles onder één dak, hierdoor kunnen wij een constante kwaliteit en een snelle levering garanderen. Het enige wat je hoeft te doen is de data aanleveren en wij regelen de rest.

Ons aanbod (plastic) kaarten

PVC kaart

De PVC kaart is een hoogwaardige gelamineerde plastic kaart. Deze kaarten zijn leverbaar in alle denkbare formaten, varianten en diktes.

Chipkaart/smartcard

Chipkaarten en smartcards zijn plastic kaarten met een geïntegreerde chip. Deze chip maakt het mogelijk om digitale informatie op de kaart te bewaren.

Digitale kaart

De digitale kaart is een elektronische variant van een traditionele kaart, speciaal ontworpen voor gebruik op smartphones en tablets.

Bio kaart

Bio kaarten, gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal, zijn een milieuvriendelijke oplossing met de vertrouwde kwaliteit en uitstraling van PVC kaarten.

Personalisatie mogelijkheden

Plastic kaarten kunnen gepersonaliseerd worden met naam, foto, nummer of een andere opdruk. Dit maakt ze uniek en persoonsgebonden. Er zijn twee types personalisatie: visueel en elektronisch.

Visuele personalisatie omvat bedrukking (inclusief foto’s) of embossing. Elektronische (ofwel non-visuele) personalisatie gebruikt een chip of magneetstrip om data op te slaan, voor toepassingen zoals toegangscontrole, betalingen of identificatie.

  • Thermisch printen op een kaart

  • Coderen van magneetstrip of chip

  • Elektronische personalisatie

  • Embossing

Daarom kiest u voor Multi-post

100% kwaliteit

De plastickaart is sterk, maar ook slijt- en kreuk vast.

7 dagen levertijd

Constante kwaliteit en snelle levering, wij hebben alles onder één dak.

Volledig gecertificeerd

Wij beschikken over de certificeringen ISO 9001, ISO 27001 en ETSI.

Productieproces

Onze unieke combinatie van plastic kaart producten en services maakt ons de perfecte partner voor al uw kaartbehoeften. We personaliseren uw kaarten zoals u ze wilt, matchen ze met uw bestaande systemen en verzenden ze naar uw klanten. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wil maken.

Toepassing van plastickaarten

Wij produceren kaarten voor alle soorten branches. Van de vertrouwde verzekeringspas tot de clubcard die elk seizoen weer terugkomt. Maar dat is nog lang niet alles! Bekijk hieronder een greep uit de vele toepassingen waarvoor wij plastic of digitale kaarten op maat maken.

Verzekeringspassen

Een onmisbare pas, voor elke Nederlander.

Clubcards

Een sportpas brengt mensen bij elkaar.

Ledenpassen

Fysiek symbool voor een lidmaatschap.

Klantkaarten

Stimuleer klantenbinding en klantloyaliteit.

Toegangskaarten

Kaart voor toegang tot bepaalde ruimtes.

Personeelspassen

Verifieer gemakkelijk de indenteit van medewerkers.

ID-bewijzen

Betrouwbare identificatie met een ID-bewijs.

Seizoenkaarten voetbal

De razend populaire seizoenkaarten van de Eredevisie.

Entrust Sigma DS2 plastickaart printer

Plastic kaarten zelf printen

Op zoek naar een oplossing voor het uitgeven van plastic kaarten? Wij bieden alles wat je nodig hebt, van hardware tot randapparatuur en software. Onze complete oplossingen vereenvoudigen het kaartproductieproces.

Meer weten over Plastic Card Solutions?

Op zoek naar een oplossing voor het uitgeven van plastic kaarten? Wij bieden alles wat u nodig hebt, van hardware tot randapparatuur en software. De mogelijkheden voor bedrijven en plastic cards zijn eindeloos. Alle kaarten bedrukken worden volgens de hoogste beveiligingsniveaus geproduceerd. Daarnaast wordt de data conform AVG verwerkt.

Wilt u meer weten over de productie en bedrukking van plastickaarten? Ons flexibele team helpt u graag bij het maken van de beste keuze.

Elly ter Haar

Manager Card Services