Hybride Mail Platform

Gemakkelijk, snel, veilig en kostenbesparend.

  • Voor inkomende en uitgaande post;

  • Fysiek en Digitaal;

  • Veilig via Closed Loop Verwerking en Aangetekend Mailen.

Gemakkelijk, snel, veilig en kostenbesparend. 

  • Voor inkomende en uitgaande post;

  • Fysiek en Digitaal;

  • Veilig via Closed Loop Verwerking en Aangetekend Mailen.

Hybride Mail Platform

Een modulair communicatie platform voor een volledige veilige ontzorging van al uw klantcommunicatie. Hybride Mail biedt laagdrempelige oplossingen voor uitgaande en binnenkomende berichten, zowel digitaal als per post. Kies het gewenste kanaal en communiceer gemakkelijk en veilig met wie u wilt.

Met onze ervaring in postverwerking hebben we een hybride mail platform ontwikkeld om op een moderne manier met klanten, leveranciers en anderen te kunnen communiceren. Het doel van hybride mail is mensen met elkaar te verbinden. 

Een nieuwe vorm van verbondenheid

De manier van communiceren is enorm veranderd de laatste jaren. Er wordt steeds meer digitaal gecommuniceerd, maar er zijn ook situaties waar fysieke post de voorkeur verdient. Bij ons kiest u uw eigen weg! Standaard worden de volgende mogelijkheden ondersteund:

Uitgaande fysieke post

Inkomende fysieke post

Financiële post, zoals
facturatie etc.

Betaallinks i.p.v.
acceptgiro’s

E-mailen en Aangetekend
Mailen

Inkomende e-mail

Handtekening voor
ontvangst

Koppeling Berichtenbox
van Mijn Overheid

Combineer online en offline voor betere resultaten

In deze tijd van volle agenda’s verwacht een moderne klant gepersonaliseerde en relevante informatie te ontvangen. Hoe valt u nog op tussen al die berichten die gevraagd en ongevraagd op ons afkomen? Met onze Post of Mail tool verzendt u de juiste boodschap, op het juiste moment via het juiste (voorkeurs) kanaal.

Niet iedereen wil hetzelfde, sommige mensen ontvangen een bericht het liefst per mail of als bericht op hun telefoon, terwijl anderen om verschillende redenen de communicatie liever op papier ontvangen. Kies daarom op basis van de behoeften en voorkeur van uw klant het juiste voorkeurskanaal: post, e-mail, SMS of een gesproken bericht. Met onze diensten kunnen gegevens bij elk contactmoment worden gevalideerd en geactualiseerd.

Besparing op portokosten in binnen- en buitenland

Veilig verwerking bij fysieke post en e-mail

De klant kiest: fysiek, digitaal of een combinatie van beiden

De ene klant ontvangt het liefst een brief, terwijl een andere klant het liefst alles per e-mail ontvangt. Bij ons hoef je niet te kiezen, we kunnen het allebei. Kies daarom op basis van de voorkeur en behoefte van uw klant voor het meest effectieve kanaal, maar wel altijd met de zekerheid van Multi-Post. Een vertrouwd gevoel!

Persoonlijk advies?

Vraag een Quickscan aan

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn? Vraag een vrijblijvende (koffie) afspraak aan, dan beoordelen we samen wat het beste bij de organisatie past en waar het meeste voordeel te behalen is. Wij adviseren graag in de hele keten van interne, inkomende en uitgaande communicatie.