Document Solutions

Wij hebben dé oplossing om printkosten ingrijpend en blijvend te verlagen. Met ons unieke meetsysteem maken wij kosten volledig inzichtelijk en ontzorgen wij je van A tot Z!

Wij hebben dé oplossing om printkosten ingrijpend en blijvend te verlagen. Met ons unieke meetsysteem maken wij kosten volledig inzichtelijk en ontzorgen wij je van A tot Z!

Multifunctional of printer?

Een printer is een apparaat dat de output van een computer, scanner of van mobile devices afdrukt op papier. Een multifunctionele printer, of multifunctional, is een all-in-one machine waarmee je kunt printen, scannen, kopiëren, faxen en e-mails versturen.  Met een multifunctional bespaar je geld en ruimte: één multifunctionele machine in plaats van meerdere apparaten, lagere onderhoudskosten, minder uitstoot en voordeliger in gebruik! Daarnaast kun je onder andere, met speciaal bij te leveren software, scannen naar Microsoft Office, bladeren in Windows directory en documenten doorzoekbaar maken. Overtuig je zelf en vraag een demo aan!

Multifunctionals vergelijken

Om een goed vergelijk te kunnen maken, is het verstandig eerst na te gaan welke functies je in de praktijk nodig hebt. Alleen printen, of ook scannen, kopiëren en faxen? Wij helpen bij het maken van de juiste keuze! Graag komen we langs om jouw documentstromen te inventariseren en gebruiken we hierbij een tool die inzicht geeft in het totale verbruik. Met deze gegevens maken wij een mooie managementrapportage. Afhankelijk van het eisen- en wensenpakket selecteren wij samen met jou uit een range van A-merken Multifunctionals zoals Lexmark, Konica Minolta en Ricoh.

Overstapservice

Ben je op zoek naar een nieuwe flexibele partner? Wij helpen je graag! Het ontzorgen van onze klanten staat bij ons namelijk voorop. Bij Multi-Post bespaar je niet alleen op de kosten, maar we ontzorgen je ook volledig op het gebied van tonerleveringen, storingen, onderhoud en het uitlezen van tellerstanden. We hebben altijd de laagste afdrukprijs en je betaalt alleen voor het daadwerkelijk verbruik, want niet gemaakte afdrukken worden gecrediteerd.

Informeer naar de verschillende financierings- en onderhoudsmogelijkheden!

Epson Workforce Enterprise C4000

Milieuvriendelijke printers

Dezelfde kwaliteit voor de laagste afdrukprijs maar wel beter voor het milieu? Dat kan! Met de printers van Epson krijg je de kwaliteit die je van ons gewend bent maar door middel van het lage energieverbruik en de Heat Free Technology zijn deze milieuvriendelijke printers beter voor het milieu!

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions