Solutions

Naast ons ruime aanbod van printers en multifunctionals van A-merken zoals Konica Minolta, Lexmark, Ricoh en Epson bieden wij hier ook verschillende Print Solutions bij. Wij proberen onze klanten een zo gebruiksvriendelijk mogelijke ervaring te geven.

  • Koppeling financiële pakketten
  • Follow me software
  • OCR Technologie
  • Barcodes mee printen en scannen
  • Digitaal archiveren

Naast ons ruime aanbod van printers en multifunctionals van A-merken zoals Konica Minolta, Lexmark en Ricoh bieden wij hier ook verschillende Print Solutions bij. Wij proberen onze klanten een zo gebruiksvriendelijk mogelijke ervaring te geven.

  • Koppeling financiële pakketten

  • Follow me software

  • OCR Technologie

  • Barcodes mee printen en scannen

  • Digitaal archiveren

Koppeling met pakketten

Werk je binnen de organisatie veel vanuit pakketten zoals Exact, Unit 4 of AFAS? Dan kan dit heel eenvoudig gekoppeld worden aan een multifunctional. Hiermee kan er met één klik op de knop een factuur, offerte, herinnering of andere documentatie geprint worden.

Andere pakketten die gekoppeld kunnen worden zijn:

Microsoft Sharepoint
Microsoft Dynamics
GoogleDocs

Follow me software

Bij Multi-Post staat veiligheid hoog in het vaandel. Ook als het gaat om de beveiliging van uw printer, multifunctional en print server. De follow me software is hier de oplossing voor! Het systeem biedt veelzijdige functionaliteiten voor een beveiligde printomgeving. Afdrukken blijven vertrouwelijk en het systeem werkt met uniforme wachtrijen. Door middel van een badge, pas of code kan jouw printopdracht afgedrukt worden. Dagelijks kunnen de openstaande afdrukopdrachten verwijderd worden van de printserver waardoor er geen vertrouwelijke documenten kwijt kunnen raken in de Cloud.

OCR Technologie

Ook bieden wij de zogenoemde OCR Technologie aan. OCR staat voor Optical Character Recognition, met andere woorden: tekstherkenning. Kort gezegd is dit een techniek die jouw multifunctional helpt automatisch documenten in bijvoorbeeld de post- of formulieren stroom te herkennen en te indexeren. Dit wordt omgezet naar digitale documenten die bewerkbaar zijn en je kunt opslaan op de computer. Door deze technologie kunnen werkprocessen verbeterd worden, omdat de documenten worden uitgelezen en een geautomatiseerd proces in gaan.

Barcodes mee printen en scannen

Het is ook mogelijk om barcodes mee te printen met documentstromen voor bijvoorbeeld latere archivering of bezorging, maar ook het inscannen van barcodes is mogelijk. Door middel van de geïnstalleerde techniek kunnen barcodes uitgelezen worden en worden ze op de juiste manier opgeslagen op de computer, server of in de cloud.

Digitaal archiveren

Het digitaliseren van papieren documenten geeft medewerkers meer vrijheid en direct toegang tot het opgeslagen document in het archief, ongeacht op welke locatie deze medewerker zich bevindt. Hiermee win je meer tijd en bespaar je op de printkosten aangezien er niet meerdere kopieën van een document gemaakt hoeft te worden. Ook zorgt dit voor een extra stukje beveiliging, losse documenten kunnen nu namelijk niet meer gemakkelijk kwijtraken.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions