Postverwerkende apparatuur

Je flexibele partner voor het verwerken van documentstromen! Al meer dan 30 jaar biedt Multi-Post een uitgebreid leveringsprogramma voor het in eigen beheer verwerken van inkomende en uitgaande post.

  • Flexibiliteit in koop, huur of lease

  • Nieuw of top occasion

  • Eigen technische dienst

Je flexibele partner voor het verwerken van documentstromen! Al meer dan 30 jaar biedt Multi-Post een uitgebreid leveringsprogramma voor het in eigen beheer verwerken van inkomende en uitgaande post.

  • Flexibiliteit in koop, huur of lease

  • Nieuw of top occasion

  • Eigen technische dienst

MPM Couverteermachines

Een couverteermachine is een machine die documenten vouwt en enveloppen kan vullen en sluiten. Onder de eigen naam “MPM couverteermachines” leveren wij een grote verscheidenheid aan vouw-, vul- en sluit apparatuur. Zowel voor de kleine als de grote postverzender hebben we in alle soorten, maten en merken de juiste maatoplossing. In deze dynamische wereld vinden wij het heel normaal om ons flexibel op te stellen. Ben je op zoek naar nieuwe apparatuur of een top occasion? Wil je graag kopen, leasen of huren? Het is allemaal mogelijk bij Multi-Post.

Astrojet Adresseerprinter

Astrojet Adresseerprinters

Als exclusief importeur van Astrojet bieden wij een compleet programma aan adresseerprinters. Het printen van logo’s, slogans, barcodes of port betaald wordt hiermee zonder moeite gerealiseerd. Daarnaast is ook het adresseren of personaliseren van brieven, enveloppen, flyers en antwoordkaarten hiermee een fluitje van een cent! In kleine of grote oplages, in zwart of in kleur, wij hebben de oplossing! Van kleine allround printers tot geavanceerde modulaire systemen, Multi-Post heeft het in huis.

FlexMail Software

Naast Print & Mail apparatuur vind je bij ons ook software voor het optimaliseren van documentstromen. Met Flexmail koppel je eenvoudig je database, kun je de mailing ontwerpen en variabele data toevoegen.

Met FlexStream optimaliseer je documentstromen zonder aanpassingen te hoeven doen aan je huidige software. Zo voeg je gemakkelijk scancodes ( Barcode, OMR) toe en ben je in staat promotionele boodschappen toe te voegen aan een bestaand PDF bestand. Aanpassingen in de tekst of het verplaatsen van tekstblokken zijn in een handomdraai gedaan.

FlexMail Software

FlexMail software – gratis 30 dagen uitproberen?

Wilt u de FlexMail software gratis 30 dagen uitproberen om te kijken of deze oplossing voor u geschikt is? Dat kan. Met behulp van onderstaande promotiecode, die u na het downloaden invult bij het eerste gebruik, kunt u 30 dagen lang, geheel gratis gebruik maken van de FlexMail software.

FlexMail Promotiecode (vul deze code in na het downloaden, bij de eerste keer gebruik): 89ZS 0L66 X4FC JT

Service Desk

Continuïteit van uitgaande poststromen is heel belangrijk. Multi-Post begrijpt dat als geen ander en biedt met een telefonische helpdesk en een eigen technische dienst die ondersteuning. Zo is het voor onze klanten mogelijk om zich op andere zaken te concentreren. Als het nodig is staan onze technische mensen voor je klaar, zodat de post altijd de deur uitgaat!

De MPV Vouwmachines

MPV vouwmachines vouwen op hoge snelheid en precisie al uw documenten. Denk hierbij aan salarisstroken, brieven, facturen, aanmaningen, folders en retourenveloppen. De MPV vouwmachines staan bekend om hun hoge kwaliteit en de gemakkelijke bediening.

MPV Vouwmachine
Automatische envelop opener

Envelop Openers

Open je dagelijkse post automatisch, veilig en snel met een enveloppen opener van Multi-Post. Deze zijn efficiënt, zeer eenvoudig te bedienen en geschikt voor kleine, gemiddelde en grote volumes. Ze zijn te leveren met snij- en freestechniek en eventueel te voorzien van instelbare tellers, variabele snelheidsregelaar en een uitvoertransportband.

Enveloppen Sluitmachine

De MPE enveloppen sluiters hebben een variabele snelheid tot 18.000 enveloppen per uur en een automatische dikte-instelling. Dankzij deze automatische dikte-instelling en de watertoevoer is de machine erg makkelijk in gebruik. Het systeem sluit enveloppen tot en met C4 (ook de korte zijde) en heeft een zelfreinigend bevochtigingssysteem wat geurvorming voorkomt. Een gepatenteerd systeem opent de klep van de envelop bij het sluitgedeelte. Een echte topper!

Enveloppen sluitmachine
Sluitzegelmachine

Sluitzegelmachines

Razendsnel uw reclamefolder, flyer of promotiekrant sluiten door middel van sluitzegel? Dat kan met de Sluitzegelmachine van Multi-Post. Zowel stand-alone als in-line verwerken is hierbij mogelijk. De sluitzegelmachine sluit de open kant van het document met een ronde sluitsticker. Het document is hiermee “verzend gereed” en een envelop is overbodig. Wij hebben diverse modellen en dus oplossingen voor de kleine en grote verzender.

Uitgelicht, De Astrojet M1 kleurenprinter

Zoek je een snelle full color printer met een hoge afdrukkwaliteit (1600×1600 dpi) en zeer lage kosten per afdruk? Aarzel dan niet en vraag direct een (vrijblijvende) demo aan. De geïntegreerde feeder van de astrojet m1 kan een grote verscheidenheid formaten en diktes aan, zodat de verwerking van onder andere enveloppen, briefpapier, flyers en rouwkaarten geen enkel probleem is. Bovendien is de M1 ook erg milieuvriendelijk, wegens zijn lage energie verbruik.

Astrojet M1 kleurenprinter
Even kennismaken?

Onze experts van Print & Mail Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Michel van Beek

Sales Manager Post verwerkende apparatuur

Marion Groenewege

Customer Service Medewerker