Plastickaart printers

Bent u op zoek naar een effectieve oplossing om plastickaarten uit te geven? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft. Het belangrijkste element is de “hardware”, oftewel kaartprinters en embosseer machines die in staat zijn om fysieke gegevens op kaarten aan te brengen. Daarnaast bieden we randapparatuur en geavanceerde foto-ID software die uw kaartproductieproces nog efficiënter maken.

Vertrouw op onze complete oplossingen voor het uitgeven van plastickaarten en vereenvoudig uw kaartproductieproces. Bezoek de webshop.

De mogelijkheden van ons aanbod plastickaart printers

De verschillende modellen kaart printers omvatten allerlei functies voor veelzijdig printen op plastic kaarten, waaronder:

  • Gegevens thermisch afdrukken op plastic kaarten, inclusief naamgegevens, nummering, pasfoto’s, logo’s en barcodes.
  • Zowel monochroom (één kleur) als kleurenafdrukken maken.
  • Geschikt voor productievolumes van klein tot groot.
  • Eenvoudig aan te sturen via Windows printerdrivers.
  • Onderscheidende printtechnieken, zoals direct-to-card of retransfer.
  • Enkel- of dubbelzijdig printen.
  • Optionele functies zoals lamineren om aan specifieke behoeften te voldoen.
  • Ook grootschalige en industriële apparatuur verkrijgbaar (staan niet in de datacardshop, neem contact met ons op).

Graag adviseren wij u over welk printermodel het beste aansluit bij uw wensen.

Sigma DS3 plastickaart printer
Gebruik plastic kaart als identiteitsbewijs

Embosseer machines voor nauwkeurige kaartpersonalisatie

Met behulp van geavanceerde embossingmachines kunt u moeiteloos gegevens in reliëf inslaan. Het meest bekende voorbeeld hiervan is de creditcard, waarbij de naamsgegevens en nummering in reliëf worden aangebracht en vervolgens worden voorzien van een kleurrijke toppingfolie. Daarnaast kunnen embosseermachines ook veiligheidscodes, zoals CVC-nummers, met behulp van indent printing op kaarten aanbrengen. Bovendien kunnen deze machines optioneel worden uitgerust met een module voor het thermisch printen van kaarten, evenals modules voor elektronische personalisering, zoals magneetstrips of chips. Met deze veelzijdige mogelijkheden zorgen embosseermachines voor een volledige en betrouwbare kaartpersonalisatie.

Software en scanaccessoires voor plastickaart printers

Foto-ID software

Creëer makkelijk en snel plastic kaarten met behulp van hoogwaardige foto-ID software. Met deze gebruiksvriendelijke software kunt u eenvoudig kaartlay-outs ontwerpen, productieschermen maken en gegevens opslaan en beheren in databases. Bovendien biedt de software naadloze integratie met printers, waardoor u direct kunt afdrukken. Met vier verschillende varianten is er voor elk niveau en type ID-project een geschikte oplossing beschikbaar.

Scanners

Voor het ter plekke uitgeven van ID-bewijzen is het essentieel om persoonsgegevens op een eenvoudige manier te verzamelen. Handtekening scanners en oplossingen voor het scannen van officiële ID-documenten ervoor dat het vastleggen van persoonsgegevens verder wordt vereenvoudigd. Bovendien is het werken met scanaccessoires nauwkeuriger dan het handmatig invoeren van persoonsgegevens.

Compleet assortiment verbruiksartikelen

Plastickaart printers maken gebruik van een monochroom of kleuren printlint en een printkop om gegevens op een plastickaart aan te brengen. Desgewenst zorgen beschermfolies voor een extra barrière tegen slijtage en fraude. Bovendien zorgen onze speciale schoonmaakartikelen ervoor dat uw apparatuur altijd in optimale staat verkeert. Voor het embosseren (inslaan in reliëf) zijn zowel topping folies als indent linten beschikbaar.

Als officiële partner van Entrust (voorheen Datacard) kunnen wij u uiteraard voorzien van al hun hoogwaardige verbruiksartikelen. Maar ook als u een printer van een ander merk heeft, zoals Evolis, Zebra, Fargo, Hiti of Edisecure, staan wij klaar om u te bedienen met de juiste benodigdheden.

Plastickaart accessoires

Moet uw kaart als zichtbaar identificatiemiddel worden gedragen? Hiervoor zijn talloze accessoires verkrijgbaar. Maar voor uw gemak hebben wij de meest gangbare verzameld. Voor optimaal gebruiksgemak hangt u de kaart aan een draagkoord, jojo of draagclip. Met deze accessoires kunt u de kaart eenvoudig dragen en laten zien. Daarnaast omvat ons assortiment badgehouder. Hiermee is uw kaart beschermd tegen slijtage, zelfs bij dagelijks gebruik. Staat het specifieke accessoires waarnaar u op zoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact op, want ook dan kunnen wij u helpen.

Sigma schoonmaakartikelen
geprinte plastic kaarten

Plastickaarten (blanco of zonder ingelezen software) bestellen

Plastickaarten zijn leverbaar in diverse soorten en maten. Als basis geldt de blanco plastickaart gemaakt van PVC en met de standaardafmetingen van een creditcard. Is elektronische personalisatie gewenst, dan hebben we ook magneetstripkaarten en chipkaarten  (voorzien van contact- en/of contactloze chip) beschikbaar. Voor speciale toepassingen waarbij milieuvriendelijkheid of extra duurzaamheid gewenst is, bieden we alternatieve kaartmaterialen die niet van PVC zijn gemaakt. Wilt u een kaart die al voorzien is van een specifieke lay-out in een apart drukproces? Dan zijn onze voorbedrukte kaarten de ideale oplossing. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk kaarten bestellen die al een aantrekkelijke vormgeving hebben.

Even kennismaken?

De mogelijkheden voor bedrijven en plastic cards zijn eindeloos. Alle kaarten bedrukken worden volgens de hoogste beveiligingsniveaus geproduceerd. Daarnaast wordt de data conform AVG verwerkt.

Wil je meer weten over de productie en bedrukking van plastickaarten? Wij hebben al jarenlange ervaring in totaaloplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze adviseurs staan je graag te woord.

Michael Tappij Gielen

Card Consultant | Director

Mirella Kamta

Commerciële Binnendienst Datacardshop

Kevin de Graaf

Kevin van de Graaf

Card Consultant

Michael Tappij Gielen

Card Consultant | Director

Mirella Kamta

Commerciële Binnendienst Datacardshop

Hille Ypma

Hille Ypma

Card Consultant