Klantenkaart

Klantenkaarten zijn een effectief middel om klanten te binden en loyaliteit te stimuleren. Multi-Post hebben we jarenlange ervaring met het produceren van klantenkaarten. Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden. 

Klantenkaarten laten maken

Klantenkaarten zijn een goede manier om als organisatie klanten aan je te binden. Hiermee kun je bijvoorbeeld een spaaractie opzetten of het uitgeven van spaarpunten. Multi-Post heeft jarenlange ervaring in de productie van verschillende plastic kaarten, waaronder klantenkaarten. Wij leveren passen van hoge kwaliteit en zorgen voor een veilige verwerking van persoonsgegevens.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Direct bestellen? Bekijk onze webshop.

Plastic card productie

Een beveiligde productieruimte voor de productie van klanten kaarten

Bij Multi-Post zijn we al jarenlang gespecialiseerd in de productie en het personaliseren van plasticcards, waaronder klantenkaarten. Het is bij ons mogelijk om zowel kleine als grote oplages aan te schaffen. Veilig omgaan met persoonlijke data vinden wij belangrijk, daarom werken wij enkel in beveiligde productieruimtes. Data wordt bij ons nooit langer bewaard dan dat nodig is voor de productie. Na de productie wordt alles conform geldende privacywetten vernietigd en afgevoerd. Multi-Post beschikt over de volgende ISO certificaten: ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001 en ETSI.

Kaartmailing en Fulfilment

Ook kunnen we voor klanten het complete traject verzorgen. Vanaf het ontwerp, de personalisatie van de kaart tot aan het verzorgen van de mailing. Een plastic kaart wordt gecontroleerd machinaal op de juiste brief geplakt, verpakt en verzonden. Alles onder één dak!

Voor diegenen die liever de productie in eigen hand nemen, hebben we een groot assortiment aan plastickaart printerse. Uiteraard leveren we ook alle mogelijke accessoires en supplies zoals bijvoorbeeld blanco kaarten, linten en schoonmaak artikelen. Kijk voor de mogelijkheden in onze webshop.

Even kennismaken?

De mogelijkheden voor bedrijven en plastic cards zijn eindeloos. Alle kaarten bedrukken worden volgens de hoogste beveiligingsniveaus geproduceerd. Daarnaast wordt de data conform AVG verwerkt.

Wilt u meer weten over de productie en bedrukking van plastickaarten? Wij hebben al jarenlange ervaring in totaaloplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Elly ter Haar

Manager Card Services

Sibel Gider

Senior Accountmanager

Francis van Antwerpen

Commerciële Binnendienst Card Services

Fleur Hendrickx

Manager Productie Card Services