Klantenkaart

Klantenkaarten maken

Als organisatie wil je klanten aan je binden door bijvoorbeeld een spaaractie of het uitgeven van spaarpunten.  Een hele goede optie is klanten kaarten maken. Meestal is dit niet je core-business en dus ga je op zoek naar een betrouwbare partner. Klanten kaarten maken bij een leverancier die plastic kaarten levert van hoge kwaliteit en die zorgt voor een veilige verwerking van de persoonsgegevens.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem contact met ons op!
Plastic card productie

Een betrouwbare en beveiligde productieruimte voor klanten kaarten maken

Bij Multi-Post zijn we al jarenlang gespecialiseerd in de productie en het personaliseren van plasticcards. Voor kleine en grote klanten en altijd tegen de best mogelijke voorwaarden. Omdat we met vertrouwelijke gegevens werken staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Persoonsgegevens en andere privacy gevoelige data worden bij ons daarom verwerkt in onze beveiligde en gecertificeerde productieruimte. Multi-Post beschikt in dit kader over de ISO 9001, ISO 27001 en ISO 14001 certificaten.

Kaartmailing en Fulfilment

Ook kunnen we voor klanten het complete traject verzorgen. Vanaf het ontwerp, de personalisatie van de kaart tot aan het verzorgen van de mailing. Een plastic kaart wordt gecontroleerd machinaal op de juiste brief geplakt, verpakt en verzonden. Alles onder één dak!

Voor diegenen die liever zelf de productie ter hand nemen hebben we een groot assortiment aan plastickaart printers. Uiteraard leveren we ook alle mogelijke accessoires en supplies zoals bijvoorbeeld blanco kaarten, linten en schoonmaak artikelen. Kijk voor de mogelijkheden in onze webshop.

Meer informatie?

Klanten kaarten maken dat doe je met Multi-Post. Onze medewerkers staan je graag te woord als je contact met ons opneemt! Per telefoon 078-6548222 of per mail bedrijfsbureaucards@multipost.com

Even kennismaken?

Meer weten over Plastic Card Solutions?
Onze adviseurs staan je graag te woord!

Elly ter Haar

Sales Manager Cards

Michael Tappij Gielen

Card Consultant | Director

Mirella Kamta

Customer Service Datacardshop