Toegangspassen

Toegangspassen

Ze zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij, geplastificeerde toegangspassen in vele verschijningsvormen. Bijna iedereen heeft wel een plastic kaart in de portemonnee, portefeuille of een tas. Plastickaarten worden veel gebruikt als toegangspassen voor toegang tot bepaalde ruimtes, kantoren, gebieden, horeca of evenementen. Door middel van een chip of code zorg je er zo voor dat onbevoegden geen toegang kunnen krijgen tot een ruimte waar ze niet toe geautoriseerd zijn. Toegangspassen hebben daarom een belangrijke functie in de beveiliging van verschillende zaken. Laat je toegangspassen daarom maken, personaliseren en verpakken bij een betrouwbare leverancier.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen op het gebied van toeganspassen? Neem contact met ons op!
Plastic card productie

Toegangspassen van een betrouwbare leverancier

Bij Multi-Post Cardservices hebben we een ruime ervaring in het produceren van toegangspassen. Onze ervaren en gemotiveerde crew gaat graag voor je aan de slag. Daarnaast zijn onze productieruimtes zwaar beveiligd en gecertificeerd. Ook hechten wij veel waarde aan de privacy van de klant. Data van klanten wordt bij ons nooit langer bewaard dan voor de productie nodig en nadien conform de geldende privacywetten vernietigd en afgevoerd.

Multi-Post beschikt over de volgende ISO certificaten: ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001 en ETSI.

Productie van toegangspassen in eigen beheer

Heeft jouw organisatie zelfredzaamheid hoog in het vaandel staan en neem je de productie en personalisatie van toegangspassen liever zelf ter hand? Ook dat is mogelijk bij Multi-Post. Bij ons kies je namelijk je eigen weg. In onze datacard webshop hebben wij een ruim assortiment in plastickaart printers, supplies, schoonmaakartikelen, software en toebehoren. Hier kun je alle benodigdheden voor de realisatie van toegangspassen aanschaffen. Tevens beschikken we over een eigen technische dienst die ervoor zorgt dat de apparatuur altijd in topconditie blijft. Met een eigen plastickaart printer ben je in staat heel snel in te spelen op de actualiteit.

Toegangspassen zelf maken of door Multi-Post aardservices laten maken? Het kan bij ons allebei, jij kiest.

Toegangspassen

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Meer informatie of een vrijblijvend advies? Bel of mail ons, we staan dagelijks voor je klaar en helpen je graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078-6548222 en per e-mail via bedrijfsbureaucards@multipost.com.

Even kennismaken?

Meer weten over Plastic Card Solutions?
Onze adviseurs staan je graag te woord!

Elly ter Haar

Sales Manager Cards

Michael Tappij Gielen

Card Consultant | Director

Mirella Kamta

Customer Service Datacardshop