Toegangspassen

Toegangspassen zijn een onmisbare tool voor bedrijven en organisaties. Bij Multi-Post hebben we jarenlange ervaring in de productie van toegangspassen. De passen worden volledig veilig geproduceerd in onze beveiligde productieruimtes. 

Toegangspassen laten produceren

Ze zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij, geplastificeerde toegangspassen in vele verschijningsvormen. Deze plasticcards laten produceren doet u bij Multi-Post. Wij hebben alle kennis in huis voor een veilige plastic kaart productie. De toegangspasjes zullen volledig voldoen aan uw behoeften, doordat wij een breed scala aan mogelijkheden bieden. Pas de passen volledig aan op de huisstijl van uw bedrijf of organisatie.

Plastic toegangspassen worden veel gebruikt voor toegang tot bepaalde ruimtes, kantoren, gebieden, horeca of evenementen. Door middel van een chip of code wordt er gezorgd dat er geen onbevoegden toegang krijgen tot een ruimte waar ze niet toe geautoriseerd zijn. Toegangspassen hebben daarom een belangrijke functie in de beveiliging van verschillende zaken. Onze toegangspassen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Direct bestellen? Bekijk onze webshop.

toegangspassen voorbeeld
Plastic card productie

Productie van toegangspassen in eigen beheer

Wij nemen graag de productie van toegangspassen uit handen. Maar ook als u het zelf wilt doen, bieden wij oplossingen. In onze datacard webshop hebben wij een ruim assortiment in plastickaart printers, supplies, schoonmaakartikelen, software en toebehoren. Hier kunt u alle benodigdheden voor de realisatie van toegangspassen aanschaffen. Tevens beschikken we over een eigen technische dienst die ervoor zorgt dat de apparatuur altijd in topconditie blijft. Met een eigen plastic kaart printer bent u in staat heel snel in te spelen op de actualiteit.

Toegangspassen zelf maken of door Multi-Post cardservices laten maken? Het kan allebei, u kiest.

Toegangspassen van een betrouwbare leverancier

Bij Multi-Post hebben we een ruime ervaring in het produceren van toegangspassen. Onze productieruimtes zijn beveiligd en gecertificeerd. Data wordt bij ons nooit langer bewaard dan dat nodig is voor de productie. Na de productie wordt alles conform geldende privacywetten vernietigd en afgevoerd. Multi-Post beschikt over de volgende ISO certificaten: ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001 en ETSI.

Wij vertellen u graag alles over het produceren van toegangspassen. Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee over de juiste oplossing.

Even kennismaken?

De mogelijkheden voor bedrijven en plastic cards zijn eindeloos. Alle kaarten bedrukken worden volgens de hoogste beveiligingsniveaus geproduceerd. Daarnaast wordt de data conform AVG verwerkt.

Wil je meer weten over de productie en bedrukking van plastickaarten? Wij hebben al jarenlange ervaring in totaaloplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze adviseurs staan je graag te woord.

Elly ter Haar

Manager Card Services

Sibel Gider

Senior Accountmanager

Francis van Antwerpen

Commerciële Binnendienst Card Services

Fleur Hendrickx

Manager Productie Card Services