Personeelspassen

Personeelspassen zijn een belangrijk hulpmiddel voor organisaties. Met de inzet van een personeelspas kun je de identiteit van medewerkers verifiëren. Daarnaast kun je toegang tot bepaalde ruimtes realiseren. Lees meer over passen voor het personeel maken bij Multi-Post.

Personeelspassen bieden verschillende mogelijkheden

Personeelspassen bieden de mogelijkheid om het personeel te identificeren en toegang te geven tot bepaalde ruimtes. Ze zijn zowel inzetbaar in grote als kleine bedrijven.

Deze passen worden gepersonaliseerd aangeboden aan het personeel. De personalisaties kunnen bestaan uit het plaatsen van een foto op de pas, unieke nummers toevoegen en een chip toevoegen in de pas. Met de chip kan er specifieke toegang worden verleend aan bepaalde ruimtes.

Direct bestellen? Bekijk onze webshop.

Plastic card productie

De voordelen van een personeelspas

Het bieden van een personeelspas aan de medewerkers van de organisatie heeft verschillende voordelen:

  • Verificatie van identiteit: Personeelspassen helpen om te verifiëren of iemand daadwerkelijk een medewerker is.
  • Toegangscontrole: Dit is belangrijk voor toegang tot bepaalde ruimtes zodat er geen onbevoegde gasten in de ruimtes komen en toegang krijgen tot gevoelige informatie.
  • Veiligheid: Door de inzet van een medewerkerspas wordt de veiligheid van al het personeel gewaarborgd.

Personeelspassen laten maken bij Multi-Post

Personeelspassen laat je maken bij Multi-Post. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in alles rondom plastic cards. Wij werken in beveiligde productieruimtes en verzorgen daarnaast ook de card mailing. Hierdoor worden de medewerkerspassen op een vertrouwelijke manier verzonden naar het personeel van het bedrijf.

Ons moderne machinepark biedt de mogelijkheid om de plastic personeelspas te maken en deze te matchen met een document. Op deze manier kun je erop vertrouwen de juiste brief met de juiste pas wordt verzonden. Daarnaast zijn wij ISO 27001, ISO9001, ISO14001 en ETSI gecertificeerd. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige verwerking van de personeelspassen.

Even kennismaken?

De mogelijkheden voor bedrijven en plastic cards zijn eindeloos. Alle kaarten bedrukken worden volgens de hoogste beveiligingsniveaus geproduceerd. Daarnaast wordt de data conform AVG verwerkt.

Wil je meer weten over de productie en bedrukking van plastickaarten? Wij hebben al jarenlange ervaring in totaaloplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze adviseurs staan je graag te woord.

Elly ter Haar

Manager Card Services

Sibel Gider

Senior Accountmanager

Francis van Antwerpen

Commerciële Binnendienst Card Services

Fleur Hendrickx

Manager Productie Card Services