Ledenpas

Wilt u meer leden voor uw club, vereniging, sportschool, zonnestudio of school? Een speciale ledenpas kan daarbij helpen. Multi-Post kan ledenpassen voor u verzorgen. Wij kunnen passen voor uw leden personaliseren en naar hen versturen.

Ledenpassen laten personaliseren

Een ledenpas is een fysiek symbool van het lidmaatschap. Het geeft leden het gevoel dat ze deel uitmaken van een gemeenschap. Daarnaast is een ledenpas een praktische manier om toegang te krijgen tot de faciliteiten van een club of vereniging. Het is gemakkelijk om mee te nemen en te gebruiken.

Wij kunnen zorgen voor verschillende personalisaties op de pas. Denk hierbij aan unieke nummers, barcodes of foto’s. Bij Multi-Post bieden wij verschillende opties aan om de pas voor leden volledig te personaliseren. Daarnaast bieden wij de optie om de pas zowel digitaal als gedrukt te leveren.

Direct bestellen? Bekijk onze webshop.

Plastic card productie

Milieuvriendelijke ledenpassen

Milieuvriendelijke ledenpassen kunnen ook gerealiseerd worden. Bij Multi-Post bieden wij de opties om de ledenpassen te produceren op PETG, bio PVC of gerecycled PVC. De kwaliteit hiervan is net zo goed als de niet biologische passen. Het voordeel hiervan is, is dat de productie van deze passen minder belastend is voor het milieu. Door te kiezen voor milieuvriendelijke ledenpassen bied je exclusieve voordelen aan de leden en ben je milieubewust bezig!

Ledenpassen laten maken bij Multi-Post

Een ledenpas laat u maken bij Multi-Post. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in alles rondom plastic cards. Wij werken in beveiligde productieruimtes en verzorgen daarnaast ook de card mailing. Hierdoor worden de ledenpassen op een vertrouwelijke manier verzonden naar nieuwe clubleden.

Ons moderne machinepark biedt de mogelijkheid om de plastic ledenpas te maken en deze te matchen met een document. Op deze manier kun je erop vertrouwen de juiste brief met de juiste pas wordt verzonden.

Even kennismaken?

De mogelijkheden voor bedrijven en plastic cards zijn eindeloos. Alle kaarten bedrukken worden volgens de hoogste beveiligingsniveaus geproduceerd. Daarnaast wordt de data conform AVG verwerkt.

Wil je meer weten over de productie en bedrukking van plastickaarten? Wij hebben al jarenlange ervaring in totaaloplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze adviseurs staan je graag te woord.

Elly ter Haar

Manager Card Services

Sibel Gider

Senior Accountmanager

Francis van Antwerpen

Commerciële Binnendienst Card Services

Fleur Hendrickx

Manager Productie Card Services