FNsteel verlengt contract voor printerpark bij Multi-Post

categorie

Al jaren is FNsteel een zeer gewaardeerde klant van Multi-Post. Alle multifunctionals en printers werken nog steeds naar tevredenheid. Daarom heeft FNsteel, een producent van draadstaaloplossingen en toonaangevende wereldwijde speler, in het kader van verduurzaming en milieuvriendelijkheid gekozen om hun contract te verlengen bij Multi-Post.

Waarom heeft FNsteel wederom voor Multi-Post gekozen?

Aan het woord Wilbert Dam, Infrastructure & Telecom Engineer, die zijn ervaringen met de services van Multi-Post deelt: “Multi-Post is een goede, degelijke en betrouwbare partner. Daarom hebben wij gekozen om voor de komende periode te verlengen. Wij zijn tevreden met de service en in het kader van onze duurzaamheidsdoelen en gezien het feit dat de machines het einde van hun levensduur nog niet hebben bereikt, was verlengen voor ons een logische keuze.

De accountmanagers en technici weten precies wat er moet gebeuren. Het gevoel dat Multi-Post en haar mensen met zich meebrengt, ervaren wij al jaren als erg prettig. Precies dat heeft ons tot de keuze gebracht om deze samenwerking voort te zetten.”

De multifunctionals en printers zijn geplaatst inclusief onze follow-me software. Door middel van een toegangspas printen, scannen en kopiëren gebruikers eenvoudig en veilig. Hierdoor print niemand zonder zich te identificeren.

Dit maakt het een zeer goed beveiligd systeem. Wilbert Dam: “ Wij hebben als organisatie destijds besloten een pasje te gebruiken voordat iemand kan printen. De overweging voor het installeren van dit systeem was om het printer/papierverbruik naar beneden te brengen. Wij printen jaarlijks ruim 1200 km papier en het was met de vernieuwing van ons printerpark ons doel om dit met 10% te verminderen. Wij hebben dit doel ruimschoots bereikt en met het follow-me systeem hopen we dit in het kader van onze MVO-doelen voor de komende jaren ook zo door te zetten.”

Wij zijn ontzettend trots dat een gewaardeerde klant als FNsteel het vertrouwen uitspreekt in ons om de komende jaren weer gebruik te maken van onze dienstverlening!

vlnr. Wilbert Dam (Infrastructure & Telecom Engineer FNsteel) en Vincent de Vries (Senior Accountmanager Multi-Post)

FNsteel20233_11zon

Artikel delen