MQuality kiest voor de milieuvriendelijke printers van Epson

categorie

Willen jullie sneller én hittevrij hoge printvolumes verwerken? En ook nog minder  belastend voor het milieu? Dat wilde MQuality ook!  

Al jaren is MQuality een gewaardeerde klant van Multi-Post en recentelijk hebben zij besloten hun printerpark weer te vernieuwen met onze nieuwste lijn milieuvriendelijke printers van Epson. Een primeur, voor zowel Multi-Post als voor MQuality.                                                                            

Aan het woord is Roy Busselaar, directeur van MQuality: 

We hadden hiervoor 2 multifunctionele printers van Konica Minolta staan. Deze machines pasten, toen wij deze aangeschaft hadden, goed bij onze organisatie en onze printvolumes. Ondertussen zijn wij erg gegroeid als organisatie en zijn de machines verouderd. We merkten dat de printers niet meer snel genoeg waren en veel hitte afgaven. Daarom hebben wij bij Multi-Post de vraag neergelegd of zij een type printer hebben die én sneller is én geen hitte afgeeft. Onze accountmanager Vincent de Vries is daarop met een voorstel gekomen voor de multifunctionele printers van Epson, die geen hitte uitstoten en sneller werken. Ook in de praktijk blijkt dit zo te zijn, we draaien sinds de installatie van de Epson printers enorme printvolumes hierop weg, van hitte hebben wij geen last meer, en de milieu- en energiebesparende voordelen van deze printers zijn voor ons een enorme pré.”

Multi-Post staat voor een hoog servicelevel en probeert accuraat en snel problemen en storingen te verhelpen. Als organisatie proberen wij met MQuality mee te veren, te ondersteunen en mee te denken waar nodig, omdat wij begrijpen dat de prints de ader van de organisatie zijn. Daar is Roy Busselaar het mee eens: “Wat er ook is, welke vraag we ook hebben, ik kan direct bellen en er wordt meteen gewerkt aan en meegedacht over een oplossing. We kunnen met onze contacten binnen Multi-Post goed door één deur, jullie doen nooit moeilijk en staan altijd voor ons klaar. We zijn een heel tevreden klant, zeer tevreden over deze samenwerking. Voor jullie was de installatie van de Epson printers ook nieuw en daar spelen jullie ook open kaart in,  wat ik als erg prettig ervaar. Multi-Post is een betrouwbare, professionele en vriendelijke leverancier.” 

Dat zijn nog eens mooie woorden van een hele fijne, tevreden klant!                                                      

Wij vertrouwen op een fijne voortzetting van onze samenwerking en zijn trots dat MQuality als eerste van onze gewaardeerde klanten, onze nieuwe lijn AMC-6000 milieuvriendelijke printers van Epson gebruikt, met succes! 

 

vlnr. Vincent de Vries (Senior Accountmanager Multi-Post) en Roy Busselaar (Directeur MQuality):

mquality (2)

Artikel delen