Bunq kiest voor Multi-Post voor uitbreiding printerpark

categorie

solutions

Bunq

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier voor multifunctionals en papiervernietigers? Vind je een onafhankelijk advies en een goede service belangrijk? Bunq vond van wel en koos hierom opnieuw voor Multi-Post als partner.

De relatie tussen Bunq en Multi-Post begint in 2017 met de levering van twee multifunctionals voor de Bunq vestiging te Amsterdam. Met de opening van de nieuwe Bunqr (zo noemen ze de kantoren) in Rotterdam, komt daar nu nog een multifunctional en een papiervernietiger bij.

“Het plan om onze document services uit te breiden lag er al” vertelt Vicky Fokker, Office & Facility Manager bij Bunq; “Voor onze nieuwe vestiging wilden we bovenal dezelfde service als die we hebben voor de Bunqr in Amsterdam, ons hoofdkwartier. Dat houdt het lekker overzichtelijk. Multi-Post biedt een service die ons veel werk uit handen neemt en wij willen dat bij onze andere vestigingen zo veel mogelijk standaardiseren. Wij zijn erg tevreden en er was voor ons dus ook geen andere keuze voor een leverancier mogelijk.”

“Voor de aanschaf van de multifunctional en de vernietiger hadden we een aantal eisen en wensen,” aldus Vicky Fokker:

“We wilden een basic shredder die naast papier ook pasjes kon vernietigen. Voor de multifunctional wilden we dezelfde functionaliteiten als die we in Amsterdam gewend zijn. A3 en A4 documenten dubbelzijdig in kleur printen en de mogelijkheid om te scannen naar e-mail. Daarnaast wilden we zelf ook de mogelijkheid hebben om gebruikers toe te voegen aan ons printsysteem.”

Hoe hebben jullie de samenwerking met Multi-Post ervaren?
Vicky Fokker: “Heel goed, Multi-Post is klantgericht, biedt een snelle service en communiceert duidelijk”

Mooie woorden van een gerenommeerde klant, daar zijn we natuurlijk heel blij mee!

Bunq-Case-banner

Artikel delen