8000 km ver en toch zo dichtbij

categorie

Multi-Post Nederland heeft in 1998 een vestiging geopend op het zonnige Curaçao. Aanleiding was dat het lokale telecom bedrijf Setel ( nu UTS) in Nederland bij Multi-Post twee couverteersystemen bestelde. Voorwaarde was dat Multi-Post zich op Curaçao zou vestigen om zodoende ook lokale service aan te kunnen bieden.

Multi-Post Antilles NV werd opgericht en de twee couverteersystemen werden geleverd en geïnstalleerd. Direct na vestiging volgde meer opdrachten voor levering van couverteerapparatuur, zoals bijvoorbeeld bij Aqualectra ( watervoorziening) en diverse banken.

In 1999 won Multi-Post Antilles de aanbesteding met Datacard plastickaart printers voor de Nationale ID-card voor de Nederlandse Antillen (Curaçao, Sint Maarten, Bonaire, Eustatius en Saba).
Ook leveren we de complete infrastructuur voor rijbewijzen op alle eilanden. Naast genoemde apparatuur werd ook de verkoop van EBA papiervernietigers een groot succes. De naam Multi-Post stond al snel op de kaart in de Dutch Caribbean.

In 2008 startte we met de verkoop van MFP machines (printen, scannen,kopiëren) van de bekende merken Toshiba, Ricoh en Lexmark.

Tien jaar geleden werd het land de Nederlandse Antillen ontvlochten en opgedeeld in het land Curaçao, het land Sint Maarten (beide met een status aparte binnen het Koninkrijk) en de bijzondere Gemeenten Bonaire, Eustatius en Saba (BES). Reden voor ons om naar Nederland’s recht ook een vestiging op Bonaire te openen: Multi-Post Bonaire BV.

Inmiddels in 2020 maken nagenoeg alle Banken in de Regio gebruik van Datacard printers met bijbehorende software voor de personalisatie van bankkaarten. Dit geldt ook voor ID- en rijbewijs projecten binnen de diverse verantwoordelijke overheidsinstanties als mede ook voor Aruba.

Net als in Nederland zijn wij in de aflopen jaren naast “ leverancier van” ook in het Caribisch gebied “ dienstverlener voor” geworden. In onze productiehal op Curaçao verzorgen wij nu ook Print&Mail, Repro en plastickaart personalisatie services voor onze klanten.

Met hetzelfde DNA heeft ook Multi-Post Caribbean inmiddels een mooie klantenkring en een goede reputatie opgebouwd. Deze week waren een aantal van onze Nederlandse collega’s nog op Aruba voor de oplevering van het Rijbewijs project.

Verpakt in een zonnig jasje een klein stukje Multi-Post aan de andere kant van de wereld. Daar zijn we best trots op!

 

multi-post-curacao-banner-1024×314

Artikel delen