Multi-Post en FC Dordrecht slaan handen ineen voor de Energiek Dordt pas!

categorie

Het project Energiek Dordt werd voor ons als snel bekend tijdens een evenement georganiseerd door FC Dordrecht. Hierbij werd het platform officieel gelanceerd en de eerste klimaatneutrale voetbalwedstrijd in het Nederlands Betaald Voetbal gepresenteerd. Al snel begonnen wij verder te denken, hoe krijgen de supporters toegang met een product wat duurzaam is en wat extra toegevoegde waarde levert aan Energiek Dordt? Na wat heen en weer brainstormen kwamen we op hét product waaraan wij als organisatie kunnen bijdragen: een toegangspas op BIO PVC, de Energiek Dordt pas!

De BIO PVC kaart is volledig biologisch afbreekbaar. De BIO kaart is een kaart die voldoet aan alle ISO-eisen die gesteld worden aan PVC-passen. Aan het kunststof is echter een enzym toegevoegd waarmee het kunststof, mits het in een composterende omgeving terechtkomt, volledig afbreekbaar is in een periode van 1 tot 5 jaar.

Wat doet de Energiek Dordt pas precies? Voor de eerste klimaatneutrale voetbalwedstrijd fungeert de Energiek Dordt pas als toegangskaart, na het scannen van de QR code kan je de pas geheel eenvoudig activeren. Na de voetbalwedstrijd zal de pas allerlei andere leuke acties en voordelen hebben, meer informatie volgt later! Met deze Energiek Dordt pas willen wij mensen, bedrijven en organisaties verenigen om samen nieuwe energie creëren in Dordrecht en Drechtsteden. Doen jullie ook mee?

Wil je weten wat een gepersonaliseerde bio plastic kaart kan betekenen voor jouw organisatie? Ga naar https://www.multipost.com/plastic-card-solutions/plastic-card-productie/bio-plastic-kaarten/ of bel ons via 078-6548222. Meer informatie over Energiek Dordt is te vinden op: www.energiekdordt.nl

image00011-min

Artikel delen