Plastic Card personalisatie

Vaak moet een kaart ook voorzien worden van een naam, uniek nummer, foto of een andere opdruk. Door het bedrukken en personaliseren van de plastickaart kan deze uniek en persoonsgebonden worden gemaakt.

  • Thermisch printen op een plastickaart

  • Coderen van magneetstrip of chip

  • In onze beveiligde productieruimte of zelf doen?

Wil je direct gepersonaliseerde pasjes bestellen? Dat kan snel en makkelijk via onze webshop.

Vaak moet een kaart ook voorzien worden van een naam, uniek nummer, foto of een andere opdruk. Door het personaliseren van de plastickaart kan deze uniek en persoonsgebonden worden gemaakt.

  • Thermisch printen op een plastickaart

  • Coderen van magneetstrip of chip

  • In onze beveiligde productieruimte of zelf doen?

Wilt u direct gepersonaliseerde pasjes bestellen? Dat kan snel en makkelijk via onze webshop.

Visuele of Elektronische personalisatie

Bij visuele personalisatie worden door middel van thermisch printen zichtbare componenten zoals tekst, barcodes, foto’s of nummers op de plastickaart aangebracht. De tekst of afbeelding wordt in de toplaag van de kaart versmolten, het resultaat is hierdoor slijtvast en krasbestendig. Daarnaast kan personalisatie zowel monochroom als in full color.

In geval van elektronische (of non-visuele) personalisatie wordt een chip (contact, contactloos of hybride) of een magneetstrip gecodeerd. Door het wegschrijven van data is de plastickaart geschikt voor diverse toepassingen, zoals toegangscontrole, tanken, transport, afrekenen, ID en meer.

Direct bestellen? Bekijk onze webshop.

toegangspassen voorbeeld

Digitale pas

We kennen allemaal de fysieke plastic ledenpas of klantenpas wel. Multi-Post biedt naast de fysieke pas nu ook een digitale pas voor je telefoon. De digitale pas kunnen wij volledig in huisstijl ontwikkelen in een app die leden of klanten kunnen gebruiken. Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat jij als organisatie real-time kan bijhouden wie de digitale pas activeert en hebben we er uiteraard voor gezorgd dat de digitale pas is voorzien van alle mogelijke securitymaatregelen.

Nieuwe leden of klanten krijgen een brief of e-mail met een QR-code die gemakkelijk geactiveerd kan worden door hem te scannen met je camera van de telefoon. Na het invoeren van wat benodigde gegevens staat de digitale pas actief op de telefoon. De pas zal na vervaldatum ook verdwijnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Embossing

Embosseren is een vorm van personaliseren die je vooral in de financiële wereld tegenkomt. Aan de achterzijde van bijvoorbeeld een creditcard worden letters geponst, waardoor aan de voorzijde van de kaart(verhoogde) tekst zichtbaar wordt. Door tipping in de gewenste kleur krijgt de plastickaart een luxueuze uitstraling.

Even kennismaken?

De mogelijkheden voor bedrijven en plastic cards zijn eindeloos. Alle kaarten bedrukken worden volgens de hoogste beveiligingsniveaus geproduceerd. Daarnaast wordt de data conform AVG verwerkt.

Wil je meer weten over de productie en bedrukking van plastickaarten? Wij hebben al jarenlange ervaring in totaaloplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze adviseurs staan je graag te woord.

Elly ter Haar

Manager Card Services

Sibel Gider

Senior Accountmanager

Francis van Antwerpen

Commerciële Binnendienst Card Services

Fleur Hendrickx

Manager Productie Card Services