Plastic Card personalisatie

Vaak moet een kaart ook voorzien worden van een naam, uniek nummer, foto of een andere opdruk. Door het personaliseren van de plastickaart kan deze uniek en persoonsgebonden worden gemaakt.

  • Thermisch printen op een plastickaart
  • Coderen van magneetstrip of chip
  • In onze beveiligde productieruimte of zelf doen?
 

Visuele of Elektronische personalisatie

Bij visuele personalisatie worden door middel van thermisch printen zichtbare componenten zoals tekst, barcodes, foto’s of nummers op de plastickaart aangebracht. De tekst of afbeelding wordt in de toplaag van de kaart versmolten, het resultaat is hierdoor slijtvast en krasbestendig. Daarnaast kan personalisatie zowel monochroom als in full color.

In geval van elektronische (of non-visuele) personalisatie wordt een chip (contact, contactloos of hybride) of een magneetstrip gecodeerd. Door het wegschrijven van data is de plastickaart geschikt voor diverse toepassingen, zoals toegangscontrole, tanken, transport, afrekenen, ID en meer.

Vraag prijs aan

Embossing

Embosseren is een vorm van personaliseren die je vooral in de financiële wereld tegenkomt. Aan de achterzijde van bijvoorbeeld een creditcard worden letters geponst, waardoor aan de voorzijde van de kaart(verhoogde) tekst zichtbaar wordt. Door tipping in de gewenste kleur krijgt de plastickaart een luxueuze uitstraling.

Vraag prijs aan

Even kennismaken?

Onze experts van Plastic Card Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Elly ter Haar

Sales Manager Cards

Agnieszka Borucka

Customer Service Card Services

Fleur Hendrickx

Manager Productie Card Services

Francis van Antwerpen

Commerciële binnendienst Card Services