Mailing & Fulfilment

Naast het leveren en personaliseren van plastickaarten doen we nog veel meer. Vanaf het advies bij ontwerp en implementatie tot aan de verwerking van de pas op een document en het transport naar de klant.

  • Consultancy voor ondersteuning bij complexe kaartprojecten
  • Verwerking in ons beveiligde en gecertificeerde productiecentrum
  • Volwaardig back-up centrum in het – onwaarschijnlijke – geval van een calamiteit.
 

Plastickaart Mailing

Elke dag vinden, via ons plastickaart centrum, duizenden plastic passen hun weg naar de eindgebruiker. In veel gevallen gebeurt dit door een brief met daarop de bijbehorende kaart(en) geplakt. Wij beschikken in onze productieruimtes over diverse industriële cardmailing machines. Deze machines zorgen er voor dat de mailing snel, efficiënt en veilig verwerkt wordt. Het is immers van het grootste belang dat de juiste kaart op de juiste brief geplakt wordt (matching). De plastickaart aan de buitenzijde van een document plakken? Of juist aan de binnenzijde? OCR reading, chip of magneetstrip?

Afhankelijk van de situatie en het type card (magstripe, chip, smart), helpen onze collega’s graag bij het maken van de juiste keuze.

Vraag prijs aan

Verwerking van Data

Bij Multi-Post worden (persoons)gegevens van klanten beschermd en beveiligd verwerkt. We verwerken data conform de richtlijnen van de AVG en zijn veilig op de lijnen. Onze software is in staat om alle vormen van data te lezen en te bewerken. Deskundige collega’s bewaken het proces en de voortgang zodat een hoogwaardig eindproduct gegarandeerd is. 

Vraag prijs aan

Fulfilment

Ook voor verpakken of sealen van plastickaarten hebben wij mogelijkheden in huis. Een persoonlijke card op een flyer of visitekaartjes in een doosje? Voorraad houden en bestellingen doen? We hebben meerdere disciplines onder één dak, dus vaak ook een oplossing. Vraag naar de mogelijkheden!

Vraag prijs aan

Even kennismaken?

Onze experts van Plastic Card Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Elly ter Haar

Sales Manager Cards

Michael Tappij Gielen

Consultant Cards | Director

Agnieszka Borucka

Customer Service Cards

Mirella Kamta

Customer Service Datacardshop