Tankpassen produceren voor CCV

Al enige jaren produceert en personaliseert Multi-Post de tankpassen voor CCV Holland B.V. Meerdere keren per week ontvangt Multi-Post, via een beveiligde lijn, de benodigde bestanden van CCV. Vervolgens worden zo’n 150 verschillende soorten tankpassen gepersonaliseerd en verstuurd, allen met een eigen lay-out. Door de grote verscheidenheid aan tankpassen en om ervoor te zorgen dat iedere eindgebruiker op tijd de juiste tankpas ontvangt, dienen de medewerkers van Multi-Post uiterst secuur te werk te gaan.

Het versturen van de tankpassen verzorgt Multi-Post ook

Multi-Post verzorgt, naast de personalisatie van de tankpassen, ook het versturen van de passen naar de eindgebruiker of het betreffend tankstation. In het laatste geval kan de eindgebruiker de tankpas bij dit tankstation ophalen. Als de tankpas verstuurd is, wordt de bijbehorende pincode apart verstuurd door CCV. Hiermee kan de tankpas geactiveerd worden door de eindgebruiker.

Plastickaarten voor uw organisatie uitgeven

Over CCV Holland B.V.

CCV Holland B.V. is de toonaangevende dienstverlener voor elektronische transacties in Europa. Daarnaast specialiseert CCV zich in transactieverwerking en loyaliteitsprogramma’s. CCV Holland is marktleider in het elektronische betalingsverkeer en onderdeel van een internationale organisatie met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Met circa 150.000 klanten heeft CCV een sterke marktpositie verworven. CCV biedt zowel standaard producten als klantspecifieke brancheoplossingen aan. Bijvoorbeeld voor Hotels, Parking en Openbaar vervoer.
www.ccv.nl