Print & Mail of Card Services

Print & Mail of Card Services

Multi-Post Services B.V. verleent zakelijke diensten op het gebied van print-, mailprojecten en plastic card projecten. Gespecialiseerde betrokken medewerkers en geavanceerde bedrijfsmiddelen met een hoge capaciteit en betrouwbaarheid bieden u de zekerheid dat uw project, hoe omvangrijk of complex ook, succesvol wordt uitgevoerd. Kortom Multi-Post Services B.V. heeft de juiste mensen en middelen in huis om uw verwachtingen met betrekking tot kwaliteit, flexibiliteit en snelle levering waar te maken.


Card Services

Bij de afdeling ‘Card Services’ heeft het leveren van plastic cards met hoogwaardige kwaliteit een plek gekregen. De gehele productie wordt gedaan op apparatuur van Datacard. Dit bedrijf is marktleider op het gebeid van kaartpersonalisatie apparatuur.

Een plastic card kan op verschillende manieren geprint worden. De plastic card kan zowel full colour als met minder kleuren geprint worden. Voor meer mogelijkheden kunt u kijken bij visuele personalisatie.Ook is er een mogelijkheid om via chip personalisatie (smartcard) data aan de kaart toe te voegen voor diverse toepassingen. Onze apparatuur is van hoogwaardige kwaliteit waardoor gegevens op verschillende manier aangebracht kunnen worden. De eerder genoemde chip kan uiteraard informatie bevatten/gepersonaliseerd worden maar ook het coderen van een magneetstrip(magstripe) behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast hebben wij een aantal aanverwante diensten, zoals Kaart- en voorraadbeheer en Consultancy.

Print & Mail Services

De afdeling ‘Print en Mail’ verzorgt voor verschillende partijen diverse  print- en mailopdrachten. Hierbij maken wij onderscheid in periodieke/vaste en incidentele print- en mailopdrachten.
De periodieke/vaste print- en mailopdrachten zijn opdrachten die wij op voorafgestelde momenten voor opdrachtgevers verzorgen. Hierbij kan gedacht worden aan het printen, personaliseren, verpakken en versturen van meterstanden opnamekaarten voor verschillende energiebedrijven.
Ook zijn er de incidentele opdrachten zoals het printen, personaliseren, verpakken en versturen van een reclame uiting voor een klant.

Meer informatie

Vraag meteen informatie aan via Contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op via 078-654 82 17 (Card Services) of 078-654 82 18(Print & Mail Services). 

Wilt u direct een advies?

078 - 654 82 03