Smartcard readers - kaartlezers tbv uw smartcard

Mogelijkheden van de smartcard

Een veel gebruikte en gebruiksvriendelijke 'sleutel' is tegenwoordig een smartcard. Met deze pas zijn de mogelijkheden bijna onbegrensd. Veel bedrijven gebruiken smartcards voor de fysieke toegang van hun organisatie, maar een aantal heeft daar de logische toegang (beveiliging van toegang tot computersystemen) al aan toegevoegd. Daarnaast zijn er vooruitstrevende bedrijven, die ook andere facetten als apparatuurbesturing, betalingen in de kantine en parkeer- en zaalbeheer ermee kunnen besturen. Wel is er uiteraard leesapparatuur nodig voor deze kaarten, de zogenaamde smartcard readers.Voorbeeld smartcard reader

Totaaloplossing met smartcard  en bijbehorende smartcard readers

Wij kunnen u een totaalpakket aanbieden binnen onze kaartdienstverlening. Naast de productie en uitgifte van gepersonaliseerde smartcards, hebben wij een aantal gecertificeerde kaartlezers voor u opgenomen in ons assortiment. Deze kaarlezers hebben verschillende functies en bijbehorend uiterlijk.

 

De verschillende smartcard readers

Om u een complete oplossing te kunnen bieden, hebben wij een selectie gemaakt van een aantal gecertificeerde kaartlezers.

  • ACR38U-BMC
    Een smartcard reader waar de pas rechtop in gestoken wordt. Deze kaartlezer is erg geschikt voor toepassingen zoals netwerkbeveiliging en elektronische betaling.
  • ACR38-IPC
    Met een mooi wit design is dit de nieuwste aanwinst in de ACR38-serie. De kaartlezer is te gebruiken voor zowel Windows als Linux of MAC.
  • ACR100 SIM flash
    Deze kaartlezer is ideaal voor smartcards ten grote van de bekende SIM-kaart. Naast de mogelijkheid om data te lezen die op de kaart staat, kan de lezer ook gebruikt worden voor data opslag t/m 1 GB.


Meer informatie?

Vraag meteen informatie aan via Contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op via 078-654 82 17. 

 

Wilt u direct een advies?

078 - 654 82 17