PKI-certificaten op uw plastic kaart

Multi-Post is al jarenlang gespecialiseerd in de productie en levering van hoge kwaliteit plastic kaarten. Kaarten met of zonder magneetstrip, barcode of chip.  Daarnaast  zijn wij geautoriseerd tot  het wegschrijven van PKI-certificaten en PKIoverheid-certificaten op chipkaarten . Dit behoort  daarom ook tot onze dienstverlening.  Naar welke toepassing of oplossing u ook op zoek bent, Multi-Post biedt u graag de oplossing. 

Mogelijkheden van PKI-certificaten

Er kunnen meerdere PKI-certificaten op een chip weggeschreven worden. Met een PKI-certificaat kunt u:

  • Uw medewerkers secure / beveiligd laten e-mailen
  • Uw medewerkers beveiligd (thuis) in laten loggen
  • Rechtsgeldige digitale handtekeningen plaatsen (offertes e.d.)
  • Uw website beveiligen voor bezoekers


Welke  PKI-certificaten u ook op uw plastickaarten wilt wegschrijven, Multi-Post biedt u altijd de juiste oplossing!

PKI

De companycard van KPN voorzien van PKI-certificaten

Wat is een PKI-certificaat?

Een PKI-certificaat is een computerbestand  dat wordt weggeschreven op de contactchip  van een hybride chipkaart of contact chipkaart. Dit certificaat werkt als digitale sleutel, waarmee de houder van de pas zich authentiseert als eigenaar van de pas d.m.v. een pincode. Het fungeert als een digitaal paspoort voor de eigenaar van dat bestand en wordt gebruikt binnen de Public Key Infrastructure.  

Wat is een PKIoverheid-certificaat?

Een PKIoverheid-certificaat biedt aanvullende beveiliging voor de gebruikers. Het waarborgt op basis  van Nederlandse wetgeving de betrouwbaarheid  van  de informatieuitwisseling, bijvoorbeeld via e-mail, websites of andere gegevensuitwisseling. Om de PKIoverheid-certificaten te mogen wegschrijven op de chip van een pas, heeft de overheid een aantal vereisten opgesteld. Eén daarvan is het behalen van een ETSI-certificering voor de productieomgeving. Multi-Post voldoet sinds 1 juni 2012 aan de eisen van de ETSI-certificering.

Uitbesteden van uw gehele kaartproject

Wij personaliseren en leveren niet alleen uw plastic kaart, maar kunnen ook het gehele kaartproject voor u uitvoeren. Van het advies bij de implementatie tot aan de verwerking van de pas op een brief en de distributie naar de eindgebruiker. Zelfs het volledige kaartbeheer, het verzorgen van pin-mailers alsmede het recyclen en/of vernietigen van uw passen kunnen wij voor u uitvoeren.