Post of Mail

 

Brief of e-mail?

Met Post of Mail legt u als het ware een schil rondom de uitgaande communicatie. Zonder interne veranderingen of IT-inspanningen kunnen wij Post of Mail voor nagenoeg alle organisaties inregelen.

Documentstromen en administratieve processen worden geoptimaliseerd, terwijl u kosten bespaard! Uw post wordt altijd bezorgd. Mocht er iets mis gaan met de verzending van uw e-mail (bounce), dan schakelt het systeem automatisch over op post.

Informatie aanvragen

De klant kiest

De ene klant ontvangt bij voorkeur een brief, terwijl een andere klant de communicatie het liefst digitaal ontvangt. Kies daarom op basis van de voorkeuren en behoeftes van uw klant voor het meest effectieve communicatiekanaal. 

In huis printen en couverteren is niet meer nodig. Het geautomatiseerde proces van Print of Mail verwerkt uw documentstromen professioneel en veilig. Bovendien bespaart u op de portokosten!

Informatie aanvragen

Betalingen

Met Post of Mail  heeft u de mogelijkheid i-Deal links (automatisch)  toe te voegen aan uw facturen. Klanten reageren en betalen hierdoor sneller, zodat u uw geld eerder binnen heeft. Ook eventuele aanmaningen kunnen automatisch geïntegreerd worden in het proces.

Informatie aanvragen

Persoonlijk advies?

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn? Vraag een vrijblijvende (koffie) afspraak aan, dan beoordelen we samen wat het beste bij de organisatie past en waar het meeste voordeel te behalen is.

Wij adviseren graag in de hele keten van interne, inkomende en uitgaande communicatie.

Informatie aanvragen

“Multi-Post heeft veiligheid en privacy hoog in het vaandel staan. We zijn ISO 27001 gecertificeerd en zijn veilig op de lijnen”

Even kennismaken?

Onze experts van PostBridge staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

ICT Manager

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]