Online post verzenden en ontvangen

categorie

solutions

Hybride Mail

Niet meer zelf uw brieven printen, frankeren en naar de post brengen. Dat doet Postbode.nu voor u!

Post digitaal sturen

Met Postbode.nu bent u in staat om uw post, die u normaal fysiek stuurt, nu digitaal te verzenden. Dat scheelt u aanzienlijk in de kosten – en mogelijk nog belangrijker – veel werk. Want wij printen, frankeren en versturen uw post – binnen en buiten Nederland – op de manier zoals u dat zelf doet in uw eigen huisstijl en identiteit. U levert ons alleen In PDF uw digitale bestanden aan. Zo simpel werkt het.

Post digitaal ontvangen

Omgekeerd kan ook. Wij scannen al uw binnenkomende post, archiveren dit en plaatsen het in uw eigen digitale postbus. 100% discreet en ook dat scheelt u veel werk. Met deze oplossing heeft u overal en altijd toegang tot uw post, via bijvoorbeeld uw smartphone of tablet.

Wat doen wij met uw ontvangen post?

Na 30 dagen worden – in overleg – uw fysiek bezorgde documenten vernietigd. Dat doen we conform de Europese regelgeving (AVG/GDPR). Wilt u uw post behouden? Dat kan. In dat geval sturen wij de documenten gebundeld naar uw adres.

Aangetekend versturen

Het is ook mogelijk om via Postbode.nu uw post aangetekend te sturen. In dat geval ontvangt u een track & trace code van uw zending. De ontvanger tekent voor ontvangst. Dat biedt u zekerheid dat uw belangrijke, vertrouwelijke stukken goed zijn ontvangen.

Meer informatie over Postbode.nu is te vinden op onze website of bel een van onze adviseurs op +31 (0)78 654 82 22

logo_postbodenu-1

Artikel delen