Postbode.nu

Fysieke post digitaal verzenden en ontvangen

 

Verzenden van Post

Het online verzenden van uw fysieke post (en communicatie) zorgt voor een forse daling in kosten en levert bovendien veel tijdwinst op.  Eenvoudig een document uploaden en adresseren van achter uw bureau en wij zorgen voor de verwerking,  het printen, het frankeren en het versturen van uw post. Met een API* is het mogelijk om bestaande systemen te koppelen.

Met behoud van eigen identiteit en huisstijl, snel en discreet post verzenden naar nationale en internationale adressen.

Informatie aanvragen

*Application Programming Interface, het uitwisselen van Data tussen twee software systemen.

Digitaal ontvangen van Post

Postbode.nu scant en archiveert alle binnenkomende post en plaatst deze vervolgens in uw eigen digitale postbus. Ontvang uw post alsof het e-mail is, zonder dat hier apparatuur (scanner) of arbeid voor nodig is.  Met uw smartphone of tablet heeft u de post bovendien altijd bij de hand.

Na 30 dagen wordt in overleg de  (fysieke) post conform de wet AVG vernietigd. Uw documenten worden in dat geval conform de Europese regelgeving (AVG/GDPR) vernietigd in klasse P4 (4x40mm) of P5 (1.9x15mm). Indien u wenst kan uw post ook gebundeld naar uw adres worden opgestuurd.

Informatie aanvragen

Aangetekend verzenden

Verstuur aangetekend via Postbode.nu en ontvang een Track & Trace code van uw zending.  U krijgt zekerheid over uw zending omdat de ontvanger voor ontvangst moet tekenen. Voor belangrijke, vertrouwelijke stukken zoals bijvoorbeeld juridische correspondentie is dit een goede oplossing.

Informatie aanvragen

“Multi-Post heeft veiligheid en privacy hoog in het vaandel staan. We zijn ISO 27001 gecertificeerd en zijn veilig op de lijnen”

Even kennismaken?

Onze experts van Multi-Post staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

ICT Manager

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]