Beveilig vertrouwelijke informatie dichtbij de bron

categorie

solutions

Data Security

Cybercriminelen zijn steeds meer actief op zoek naar vertrouwelijke informatie. Het verwerken van vertrouwelijke informatie ( bijvoorbeeld persoonsgegevens) brengt voor een organisatie als de onze een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Met de AVG is bewustwording groter geworden en worden er meer eisen gesteld aan het beveiligen van privacygevoelige informatie.

Organisaties moeten alle technische en organisatorische voorzorgsmaatregelen nemen om een data-lek te voorkomen. Computersystemen en software worden daarom beveiligd en procedures worden aangescherpt en bewaakt.

Maar gevoelige data wordt niet alleen digitaal opgeslagen! Fysieke datadragers zoals papier, usb sticks ed. zijn net zo goed bronnen met privacygevoelige- of geheime data. Terwijl het voor jou op afval lijkt, bevat het een schat aan informatie voor criminelen.

Wees daarom verstandig en bescherm vertrouwelijke informatie met een professionele vernietiger. Dichtbij de bron, in huis en op het juiste beveiligingsniveau. Je bent compliant aan de wet en gevoelige informatie kan zo niet in verkeerde handen terecht komen.

Meer informatie over onze A-merk vernietigers van Intimus en Ideal? Neem contact met een van onze specialisten op

1629966609161-352×206

Artikel delen