Yellowbrick vertrouwt op Multi-Post

categorie

solutions

Yellowbrick

Sinds 2009 verzorgt Multi-Post de uitgifte van de Yellowbrick-passen. Van personalisatie van de pas tot verzending naar de gebruiker, Multi-Post neemt het gehele traject uit handen. Aan het begin van de samenwerking werd er één soort pas uitgegeven. Inmiddels is de dienstverlening van Yellowbrick, en dus die van Multi-Post, flink uitgebouwd en worden er verschillende varianten van passen uitgegeven voor diverse labels.

Personaliseren en versturen van Yellowbrick passen naar de eindgebruiker

Multi-Post personaliseert de verschillende varianten Yellowbrick passen (transponderkaarten), plakt deze vervolgens op een begeleidende brief en verpakt en verstuurt deze met een folder naar de eindgebruiker. Uiteraard gebeurt dit allemaal volautomatisch. Tevens voegen wij aan elk te versturen pakket een plastic hoesje om achter de ruit van de auto te plakken.

Unieke dienstverlening: tot wel 40+ passen in één pakket

Wat uniek is aan deze dienstverlening is, dat er per pakket van 1 tot 40+ passen geleverd kunnen worden. Dit is met name in het zakelijk gebruik van toepassing, omdat men hier vaak meerdere passen tegelijk aanvraagt. Het aantal passen dat in één pakket behoort, wordt random opgevraagd uit een groot bestand, dat aangeleverd wordt door Yellowbrick.

Het grote voordeel van de samenwerking met Multi-Post is, dat alle handelingen onder één dak gedaan worden. Yellowbrick heeft binnen Multi-Post een vast contactpersoon voor het gehele traject.  Doordat de vaste contactpersoon het project al vanaf het begin begeleidt, heeft de samenwerking gestaag kunnen groeien en heeft men vaak aan één woord genoeg om alles goed te laten verlopen. Dit werkt zeer prettig en snel.

Plastickaarten voor uw organisatie uitgeven

Over Yellowbrick
Yellowbrick, actief sinds februari 2006, heeft het ‘bricken’ geïntroduceerd in Nederland. Sinds 1 januari 2011 kunt u niet alleen bricken op straat, maar ook in meer dan 100 parkeergarages van Q-Park met behulp van de zogenaamde P+ pas. Door te bricken parkeert u zorgeloos en betaalt u achteraf via een zakelijke of privérekening. Yellowbrick geeft niet alleen de eigen Yellowbrick pas uit, maar daarnaast ook diverse passen voor verschillende labels.

yellowbrick

Artikel delen