Vestia PostOfMail applicatie

categorie

solutions

Vestia

Vestia wilde een passende oplossing voor zowel het digitaal en fysiek versturen van hun prolongaties, facturen en communicatie aan hun huurders. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij was om klanten te kunnen benaderen via hun persoonlijke voorkeurskanaal. Vestia en Multi-Post zijn al jaren partners voor het verwerken van de klassieke fysieke berichtenstromen, daar is nu ook het digitale kanaal aan toegevoegd.

Hoe gingen wij te werk?

Wij hebben alle ‘in-house data’ van Vestia gekoppeld aan ons PostOfMail-systeem. Op deze manier kunnen wij eenvoudig zien of er een e-mailadres beschikbaar is. Zo ja, dan versturen wij de communicatie digitaal per mail. Mocht het e-mailadres ontbreken, dan ontvangt de huurder de communicatie per post. Als er iets fout gaat bij de verzending per mail, schakelt het systeem automatisch over op post.

Waarom koos Vestia voor de nieuwe applicatie?

Vestia en Multi-Post werkten al samen en in gesprekken bleek dat de mogelijkheden van Multi-Post naadloos aansloten bij de wensen van Vestia om poststromen te digitaliseren.

Aan het woord Johannes Hoogendoorn, projectmanager bij Vestia: “ons doel was om de huurders meer digitaal gemak te bieden. Wij wilden daarbij onder meer de huurder kunnen bereiken op het persoonlijke voorkeurskanaal en daarin flexibel kunnen zijn. Tegelijk willen wij intern een overzichtelijk en eenvoudig werkproces hebben staan. Multi-Post heeft voor ons een kostenefficiënte en duurzame oplossing neergezet die aansluit bij deze doelstellingen.”

Leuke extra’s

Nadat alle processen naar wens verliepen, hebben we een aantal extra’s toegevoegd. Zo hebben we inmiddels iDeal-links opgenomen in de digitale facturen. Dit zorgt er voor dat huurders sneller betalen en het aantal (en de duur van) openstaande posten flink is teruggebracht.

Meer informatie?  

Willen jullie meer informatie over de PostOfMail applicatie of een van onze andere inventieve oplossingen op het gebied van printen, verwerken en verzenden van jouw post, documenten of mailingen? Neem dan contact op met Jeffrey Hagenstein, hij staat jou graag te woord. Neem contact op via jeffrey@multipost.com  of marketing@multipost.com of telefonisch via 078-654 82 22. Kijk eens op onze website. Samen staan wij voor snel en flexibel werken, met veel verstand van zaken.

vesti

Artikel delen