Totaal oplossingen voor productie en uitgave van Plastic Cards

categorie

Iedereen kent ze: plastic cards in allerlei verschijningsvormen. Een pas als bewijs van lidmaatschap, een pas waarmee je toegang krijgt tot een gebouw of evenement, een klantenkaart, verzekeringspas, club-, smart- of giftcard. Wij leveren al 25 jaar hoogwaardige plastickaarten in alle soorten en maten met of zonder personalisatie, magneetstrip of chip.

In onze beveiligde en gecertificeerde productie omgeving bedrukken en verwerken we dagelijks duizenden plastic cards voor onze klanten. Bij ons vind je alles onder één dak! Van ledenpassen tot PKI chipcards en van Bio-passen tot plastickaart printers. Naar welke toepassing of oplossing je ook zoekt, wij hebben de oplossing.

Ook de mailing en het drukwerk verzorgen wij graag. Met ons moderne machinepark worden plastickaarten en brieven in-line verwerkt, zodat de juiste plastickaart altijd met de juiste brief verzonden wordt.

Wij willen als innovatieve partner graag meedenken om samen tot de beste oplossing te komen. Lange termijn relaties gaan bij ons daarom boven korte termijn gewin. Een relatie die altijd begint met een eerlijk advies en die eindigt bij een organisatie waarop je kunt rekenen!

Meer informatie?
T 078-6548222
bedrijfsbureaucards@multipost.com

img01

Artikel delen