SnowWorld kiest voor Multi-Post

categorie

solutions

SnowWorld

Multi-Post is er trots op om SnowWorld als relatie te mogen verwelkomen! Binnen de twee vestigingen van SnowWorld in Zoetermeer en Landgraaf worden in totaal 17 nieuwe printers en multifunctionals geïnstalleerd. SnowWorld biedt Multi-Post daarentegen de mogelijkheid om met personeel en relaties gebruik te maken van de ski- en overige faciliteiten, zodat we onze collega’s en/of klanten binnenkort ook kunnen laten genieten van een leuke dag uit. En daar zijn we blij mee. Win-win voor beide partijen en daar houden we van bij Multi-Post!

Aan het woord Jos de Boer, IT-Manager bij SnowWorld:

‘Er zaten veel partijen aan tafel. Multi-Post had vanaf dag 1 het beste en meest transparante voorstel,’ vertelt Jos de Boer. Ik kreeg een open en eerlijk advies en er werd meegedacht in opties en mogelijkheden. Er werd een analyse gemaakt en op basis daarvan kwam er een objectief voorstel. Dit is wat we voor je kunnen betekenen vertelde Vincent de Vries van Multi-Post en daar is het ook bij gebleven. En daar houd ik van: direct, eerlijk en transparant. Geen verrassingen achteraf.

We printen op onze vestigingen van alles: van gewone kantoorprints tot en met onze marketing-uitingen. Het is dus belangrijk dat de printers weinig storingen vertonen en dat de prints van goede kwaliteit zijn. Ook moeten ze gebruiksvriendelijk zijn, omdat er veel verschillende mensen mee werken. We werken nu al even met de nieuwe printers en onze ervaring is dat ze aan onze eisen voldoen. Bijkomend voordeel is dat ze net iets sneller, stiller en reuklozer zijn dan onze oude printers en er qua vormgeving erg mooi uitzien.

Geen rompslomp
Verder wilden we niet te veel rompslomp en ook dat is gelukt: De printers werden gebracht, uit de doos gehaald, de stekkers gingen in het stopcontact en ze werkten. Ruim van te voren waren we al voorzien van de printerdrivers en kon ik deze alvast installeren. 

Multi-Post heeft voor SnowWorld, samen met Jos de Boer, alvast het voorwerk gedaan d.m.v. een implementatiedocument dat ingevuld moest worden. Op basis daarvan konden de technische gegevens al vooraf geïnstalleerd worden op de multifunctionals. Iets wat normaliter op locatie tijdens de installatie gebeurt. Hierdoor was het letterlijk plug-and play.

Behalve het leveren van de apparatuur, ontzorgt Multi-Post haar klanten volledig. Jos de Boer: ‘Als er een toner op is, wordt deze automatisch geleverd en ook dit blijkt in de praktijk prima te verlopen.’ Als laatste wordt het onderhoud volledig uit handen genomen. Storingen zijn er nog niet geweest, maar de verwachting is dat, mocht dit incidenteel voorkomen, dit ook soepel zal verlopen.

SnowWorld Zoetermeer

Over SnowWorld
SnowWorld is ’s werelds grootste indoor skiresort met vestigingen in Zoetermeer en Landgraaf.SnowWorld staat garant voor optimale service en kwaliteit voor elke doelgroep. Naast de topkwaliteit van de sneeuw geniet u van de veelzijdigheid van de prachtige resorts en krijgt wintersport een heel andere dimensie!

Een echte Zwitserse fondue of een lekker hapje eten in Bistro SnowWorld? Après-ski in één van de gezellige bars of een heerlijke barbecue op het terras? Sporten in het luxe fitnesscenter en genieten van het beauty- en wellnesscenter? Het kan allemaal! Tevens biedt SnowWorld, door middel van het viersterrenhotel in Landgraaf, de unieke mogelijkheid te overnachten. Hiermee is het wintersportplaatje compleet!

SnowWorld brengt de elementen inspanning en ontspanning bij elkaar. De verschillende unieke faciliteiten die SnowWorld te bieden heeft, vormen de essentiële ingrediënten voor succesvol ondernemen. De ruim gefaciliteerde zalen zijn dé ideale locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten, feesten en andere gelegenheden tot 2000 personen!

Pand-buitenkant-winter

SnowWorld Zoetermeer

Artikel delen