Security is Grensoverschrijdend

categorie

Identificatie speelt vaak ongemerkt een fundamentele rol in ons dagelijks leven. We vinden het heel normaal om aankopen in winkels te doen met bankpassen, te betalen met creditcards in het buitenland en online te bestellen met onze mobiele telefoon. Het gemak en de veiligheid van deze transacties is gebaseerd op vertrouwde identiteiten.

Multi-Post Card Services levert producten en diensten waarmee identiteiten kunnen worden vastgesteld en transacties worden beveiligd. Veiligheid staat bij ons daarom altijd hoog in het vaandel.

In onze ISO- en ETSI gecertificeerde en beveiligde productieafdeling verwerken wij dagelijks kleine- en grote plastickaart opdrachten. Duizenden plastickaarten vinden dagelijks hier hun weg naar de eindgebruiker. Of het nu gaat om ledenpassen, klantenkaarten, ID-bewijzen, toegangskaarten, tankpassen, RFID kaarten, voetbalkaarten, studentenkaarten, betaalkaarten, zorgpassen, cadeaukaarten, giftcards, visitekaartjes of personeelspassen, we doen het allemaal.

Vanzelfsprekend kunnen wij uw plastickaarten ook voorzien van personalisatie, techniek en betalingsmogelijkheden.  

Dataverwerking

Voor het verwerken en begeleiden van uw plastickaart opdrachten hebben wij ervaren en deskundige collega’s in dienst. Onze software is in staat om alle vormen van data te lezen en te bewerken. Zo wordt uw data verwerkt tot hoogwaardig eindproduct. Uiteraard worden uw gegevens beschermd en beveiligd verwerkt. Multi-Post beschikt over de volgende certificeringen ISO 9001, ISO 27001 en ETSI.

Uitbesteden van het gehele kaartproject

Wij personaliseren en leveren niet alleen plastickaarten in alle verschijningsvormen, maar kunnen ook het gehele project voor u uitvoeren. Veilig en secuur, zoals u dat zelf zou doen.

Vanaf het advies bij implementatie tot aan de verwerking van de passen op een brief en de distributie naar de eindgebruikers. Het volledige kaartbeheer alsmede het recyclen en/of vernietigen van uw passen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Bio-passen of “gewone” passen?

Het uiterlijk en de kwaliteit van beide soorten is hetzelfde, het verschil zit in de afbreekbaarheid.  Bio PVC breekt in maximaal 3 jaar af als de kaart in water, compost of in de grond terecht komt waar micro-organismen hun werk kunnen doen.

Wat uw toepassing ook is, Multi-Post heeft altijd de juiste oplossing in huis.

Vrijblijvend meer informatie?  Wacht dan niet langer en vraag naar de mogelijkheden! Je kan ons bereiken viabedrijfsbureaucards@multipost.com of telefonisch via 078-6548222

Milieuvriendelijke kaarten

Milieuvriendelijke kaarten

Artikel delen