Promovendum kiest voor Bio Cards bij Multi-Post

categorie

solutions

Promovendum

Ook dit jaar mochten wij de verzekeringspassen voor onze relatie Promovendum weer verzorgen. Een zakelijke relatie die al lang bestaat en waar we als Multi-Post enorm blij mee zijn.

Promovendum gaf aan zich met de plastic verzekeringscard te willen onderscheiden, door een pas uit te geven die minder milieubelastend is. Samen met onze collega’s van de cardafdeling zijn een aantal alternatieven besproken en uiteindelijk is de keuze gevallen op onze BIO PVC card.

Een milieuvriendelijke plastic card gemaakt van afbreekbaar PVC, die volledig biologisch afbreekbaar is. Speciale toevoegingen aan het proces zorgen voor een fysieke en moleculaire verandering, zodat kunststofdeeltjes verteerd worden. Het residu is niet giftig en kan met een gerust hart worden gerecycled en hergebruikt voor andere doeleinden.

Ook benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend meer informatie aan! Wij zijn te bereiken via bedrijfsbureaucards@multipost.com of telefonisch via 078-6548222.

eco-banner

Artikel delen