Couverteermachine
aanschaffen of leasen?

Wat is een couverteermachine?

Een couverteermachine is een machine die documenten vouwt en enveloppen vult en sluit. Multi-Post levert een verscheidenheid aan couverteermachines. Zowel voor de ‘kleinere’ als voor de ‘grotere’ postverzender. Met verzendingen van 50 poststukken per dag tot miljoenen poststukken per jaar. Aanschaffen of leasen. Bij Multi-Post vindt u altijd de juiste oplossing.
 

Toepassingen van een couverteermachine

Veel gebruikte toepassingen zijn de verwerking van onder andere:
- loonstroken, facturen, herinneringen en aanmaningen,
- brieven en nieuwsbrieven,
- complete mailings met eventuele bijlagen, zoals: folders, boekjes, retourenveloppen etc..

MPM380 couverteersysteem

MPM380 couverteermachine

Voor de kleine én grotere postverzender

De MPM380 couverteermachine is één van de meest verkochte couverteermachines. Geschikt voor zowel de kleine als grotere postverzender dankzij het compacte formaat.

Lees meer over MPM380

MPM900/950 couverteersysteem

MPM900/950-serie couverteersysteem

Middelgrote tot grotere postverzender

De MPM900/950 serie is geschikt voor de verwerking van grote stapels uitgaande post. Van facturen, herinneringen, loonstroken en nieuwsbrieven tot complete mailings.

Lees meer over MPM900/950

Benieuwd welke machine het beste aansluit bij uw eisen en wensen?
Laat u, geheel vrijblijvend, voorlichten door één van onze specialisten op het gebied van postverwerking.

Telefonische helpdesk en onderhoud

Telefonische helpdesk en onderhoud

Multi-Post biedt u ook uitgebreide ondersteuning en service voor het onderhoud van uw apparatuur. De medewerkers van onze telefonische helpdesk staan u snel en vakkundig te woord en bieden u telefonisch advies op afstand. Voor het (preventieve) onderhoud, staat onze proffessionele technische dienst altijd voor u klaar.

Meer informatie

Meer informatie

Ons uiteindelijke doel is de kwaliteit en continuiteit van uw postverwerking en uitgaande documentenstromen voor u te blijven waarborgen. Uiteraard altijd tegen de juiste prijs/kwaliteitverhouding! Vraag geheel vrijblijvend informatie aan via Contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op via 078 - 654 82 16. Wij helpen u graag!