“Postbridge: de digitale Postkamer” doet oude tijden herleven

categorie

solutions

Hybride Mail

Bijna 35 jaar geleden begonnen wij met het aanbieden van postale diensten. We lieten onze klanten de keuze: zelf doen of uitbesteden aan onze print & mail afdeling. We leverden postverwerkende apparatuur aan printcentra en postkamers, we hadden een eigen technische dienst en we hadden een print en mail bedrijf voor diegenen die de verwerking van hun uitgaande post liever aan ons overlieten.

Vanaf november 2019 bieden wij met Postbridge digitale post oplossingen, om klantcommunicatie via het gewenste kanaal snel en veilig naar de juiste geadresseerde te versturen.

Soms heb je zo’n moment dat je beseft hoe dicht verleden en heden bij elkaar kunnen liggen.

Halverwege de 80er jaren van de vorige eeuw brachten wij boodschappen van A naar B en lieten wij de klant kiezen. Alhoewel de manier van communiceren enorm veranderd is, doen we dat nog steeds. En ook nu laten we de keuzes nog steeds over aan onze klanten. Wij geloven bij Multi-Post namelijk dat papieren post en digitale post naast elkaar en door elkaar bestaan en elkaar aanvullen en versterken.

Communicatie tussen bedrijven is toegenomen maar het fysieke gedeelte daarvan is afgenomen. De laatste jaren met ongeveer 8 procent per jaar, vanaf het jaar 2000 zelfs ongeveer met ongeveer 50 procent.

Digitale post is handig, snel en goedkoop maar er zijn nog steeds situaties waarin fysieke post de voorkeur geniet. Traditionele post is springlevend en biedt bedrijven kansen om zich te onderscheiden en conversie te verhogen.

In deze veranderde stroom van communicatie wordt het voor bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen steeds lastiger om op te vallen. Daarom combineren wij de aandacht van gepersonaliseerde fysieke post met het gemak van digitale media.

We hebben de vertrouwde diensten van welleer geperfectioneerd, met de modernste apparatuur, met een beveiligde productiehal, met closed loop verwerking en met onze unieke DMS diensten. Efficiency gekoppeld aan effectiviteit met maximaal inzicht en maximale controle.

Daarnaast hebben we Postbridge ontwikkeld. Digitale diensten met de vertrouwde betrouwbaarheid en gebruikersgemak van toen maar met het gemak van nu.

Postbridge biedt oplossingen voor kleine- en grote postverzenders.

Hieronder een greep uit de mogelijkheden:

Postbode.nu:
Van achter je bureau zorgeloos post zonder postzegel versturen. Communicatie wordt digitaal bij ons aangeleverd, door ons geprint, verpakt en verzonden. Retouren worden door ons gescand en in de digitale postbus gestopt. Een laagdrempelige dienst om post professioneel te kunnen versturen en te ontvangen.

Post of Mail:
De naam zegt het al: post of e-mail. Zonder eigen IT inspanningen kunnen wij dit voor nagenoeg iedere organisatie inregelen. Een schil rondom de communicatie van een bedrijf, waarbij wij jullie ontzorgen. Correspondentie wordt of per e-mail of per post verstuurd. Extra features zoals het meezenden van betaallinks is mogelijk.

Communication on Demand:
Huisstijlen, opmaak e.d. liggen in handen van de gebruiker en/of jouw klant. Wij zorgen dat de communicatie via het gekozen voorkeurskanaal naar de klant gestuurd wordt. ( Per post, e-mail, SMS of gesproken bericht).

E-brief:
Beveiligd e-mailen met tracking en authenticatie. Alles in de grafische vorm van de digitale enveloppe gegoten. De geadresseerde krijgt een digitale enveloppe met de mededeling dat er een vertrouwelijk bericht klaarstaat. Met een link kan dit bericht beveiligd van de server gehaald worden. Ideaal voor vertrouwelijke post: financieel, medisch, advocaten, arbeid, pensioen en meer.

Er is door de loop van de jaren veel veranderd in de manier van communiceren. Sommige zaken blijven echter onveranderd. Een goed en eerlijk advies, de hoogste graad van service en veiligheid zit als het ware in ons DNA verankerd. Dat hebben we altijd gedaan en dat blijven we doen.

Meer weten over de oplossingen van de digitale Postkamer?
Neem contact met ons op: marketing@multipost.com of 078-6548222

print-mail-solutions

Artikel delen