Plasticcard Services, een jarenlange een betrouwbare partner

categorie

Al jarenlang zijn wij de specialist op het gebied van plastickaart services. Cards voor velerlei toepassingsgebieden, kleine- of grote oplages, gepersonaliseerd en al dan niet voorzien van intelligentie. Ook verzorgen wij graag het hele mailing en fulfilment traject. Met een gemotiveerd en flexibel team staan we dagelijks voor je klaar, ook als de omstandigheden -zoals nu- moeilijker zijn.

Het Coronavirus houdt Nederland in z’n greep en de afgekondigde maatregelen raken ons allemaal. Met extra maatregelen beschermen we de gezondheid van collega’s, partners en klanten en houden we onze dienstverlening volledig operationeel.
We beschikken over de modernste apparatuur en onze productieruimte voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. In de productieruimte hanteren we een strikt toegangsbeleid, werken we met sluizen en vernietigen we na gebruik alle data conform de geldende privacyregels.

Multi-Post beschikt over de volgende certificaten: ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001 en ETSI EN 319 411-2.

Mochten er vragen zijn over onze extra maatregelen of willen jullie meer weten over de productie en personalisatie van plastic kaarten?

T 078-6548222
E bedrijfsbureaucards@multipost.com

covid-19-4939288_1920

Artikel delen