Ons Team

Ons team bestaat uit gedreven professionals met elk een eigen specialisme. Door de krachten van de verschillende afdelingen te bundelen, kunnen we u de beste oplossing in postverwerking en/of plastickaart toepassingen bieden.
Zoekt u een specifieke afdeling, dan kunt u die selecteren via het menu rechts.

 • Theo Singerling

  Theo Singerling

  Algemeen directeur / Eigenaar

  Theo heeft Multi-Post in 1985 opgericht.  Vanaf het begin was zijn uitgangspunt om totaaloplossingen te bieden. In eerste instantie vanuit zijn achtergrond in de postverwerking, maar later ook voor plastickaart toepassingen. Theo houdt zich, als ondernemer in hart en nieren, bezig met de strategie en toekomst van Multi-Post. En hoewel hij inmiddels veel van zijn operationele taken heeft overgedragen aan zijn professionele management team, blijft hij het hart van Multi-Post.

 • Leopold Lindner

  Leopold Lindner

  Directeur a.i.
  Sinds 3 augustus jl. is Leopold Lindner de Multi-Post groep komen versterken als Ad interim Directeur van Multi-Post Nederland. Leopold zal een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de ontwikkeling en strategie van Multi-Post voor de komende jaren. Multi-Post klaarstomen voor de toekomst samen met Theo Singerling (DGA) en het Managementteam, is zijn voornaamste doel. Daarnaast zal hij strategisch en commercieel aanspreekpunt zijn voor diverse (potentiële) relaties.
 • Kelly Singerling

  Kelly Singerling

  Marketingmanager

  Kelly is verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie van Multi-Post. Zij geeft de verschillende divisies van Multi-Post advies over de te voeren online en offline marketingstrategie. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor operationele marketingzaken als o.a.: huisstijl, website, zoekmachine marketing, beurzen/events, advertenties, direct mailings, nieuwsitems, klanttevredenheidsonderzoeken, etc.

 • Mandy den Breejen

  Mandy den Breejen

  Marketing Associate
  Mandy is samen met Kelly verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie van Multi-Post. Zij houdt zich dagelijks bezig met de social media marketing en online marketing. Naast deze specifieke vakgebieden coördineert Mandy diverse marketing communicatie projecten.
 • Elly den Houter

  Elly den Houter

  Manager Financiële Administratie
  Elly is verantwoordelijk voor de afdeling Financiële Administratie. Zij is verantwoordelijk voor de rapportage van de financiële gegevens. In de praktijk betekent dit, dat zij zich o.a. bezighoudt met de volgende taken: betalings- en ontvangstinformatie, financiële overzichten, beleidsrichtlijnen en verbeteringsvoorstellen.
 • Michel van Beek

  Michel van Beek

  Manager Print & Mail apparatuur

  Michel is verantwoordelijk voor de salesafdeling Print & Mail apparatuur. Met meer dan 25 jaar ervaring in de postverwerking, heeft u aan hem een betrouwbare adviseur die precies weet waar hij het over heeft.

 • Marion Groenewege

  Marion Groenewege

  Binnendienst Print & Mail apparatuur

  Marion ondersteunt de salesmedewerkers voor de Print & Mail apparatuur en verzorgt de administratie ten behoeve van deze afdeling.

 • Aad van Holst

  Aad van Holst

  Manager Bedrijfsbureau Print & Mail
  Aad is als Manager van het Bedrijfsbureau verantwoordelijk voor alle projecten voor Print en Mail services. Hij geeft leiding aan een aantal projectcoördinatoren, die de productie begeleiden en die samen met Aad als aanspreekpunt voor klanten fungeren.
 • Bas Bosveld

  Bas Bosveld

  Senior Sales Print & Mail Services
  Bas is onze Senior Sales voor de afdeling Print & Mail Services. Met jarenlange ervaring bij Multi-Post heeft hij de kennis en expertise wat hem een betrouwbare adviseur maakt. Bas is verantwoordelijk voor de sales van onze dienstverlening in print en mail. Hij fungeert als aanspreekpunt voor onze klanten en zal dan ook gezamenlijk met U de juiste oplossing vinden!
 • Frank van Ballegooy

  Frank van Ballegooy

  Manager Productie Print / IT-manager

  Frank is verantwoordelijk voor de printafdeling. Hij verzorgt met zijn team de printopdrachten. Tevens is hij, als IT-manager, verantwoordelijk voor alle IT-zaken binnen Multi-Post.

 • Henk Fijn

  Henk Fijn

  Werkvoorbereider Print

  Henk houdt zich bezig met het voorbereiden van klantenbestanden voor de printopdrachten en biedt hij ondersteuning aan de operators. Daarnaast is hij een aanspreekpunt voor de klant m.b.t. de printopdrachten.

 • Will Schellius

  Will Schellius

  Werkvoorbereider Print

  Will houdt zich bezig met het voorbereiden van klantenbestanden voor de printopdrachtenen biedt ondersteuning aan de operators. Daarnaast is hij een aanspreekpunt voor de klant m.b.t. de printopdrachten.

 • Jan-Willem Korporaal

  Jan-Willem Korporaal

  Manager Productie Mail

  Voor onze nabewerking is Jan-Willem de drijvende kracht. Hij zorgt ervoor dat de print & mail opdrachten op een goede manier klaargemaakt worden voor verzending en stuurt hierbij een team van medewerkers aan.

 • Bart Staal

  Bart Staal

  Projectcoördinator Print & Mail

  Binnen de afdeling is Bart verantwoordelijk voor het begeleiden van print & mail projecten. Van aanname tot facturatie, is hij het aanspreekpunt voor onze klanten.

 • Wilco van der Raaf

  Wilco van der Raaf

  Projectcoördinator Print & Mail
  Binnen de afdeling is Wilco verantwoordelijk voor het begeleiden van print & mail projecten. Van aanname tot facturatie, hij is het aanspreekpunt voor onze klanten.
 • Michael Tappij Gielen

  Michael Tappij Gielen

  Directeur / Consultant

  Bij grootschalige projecten met betrekking tot industriële Datacard apparatuur is Michael het aanspreekpunt voor klanten in zowel Nederland als België & Luxemburg.

  Daarnaast geeft hij leiding aan onze medewerkers van Multi-Post NV (België) en afdeling Cards & Mailing van Multi-Post Antilles NV op Curaçao.

 • Hille Ypma

  Hille Ypma

  Consultant Plastickaart oplossingen

  Bij grootschalige projecten en overall contact met betrekking tot industriële Datacard apparatuur is Hille het aanspreekpunt.

 • Monique de Koning

  Monique de Koning

  Binnendienst Plastickaart apparatuur

  Voor al uw algemene vragen, het bestellen van (verbruiks)artikelen/supplies, of andere administratieve zaken voor de Datacard producten op de Nederlandse markt, kunt u contact opnemen met Monique. 

 • Kevin van de Graaf

  Kevin van de Graaf

  Sales Plastickaart apparatuur

  Kevin kan u een gedegen advies geven op het gebied van Datacard apparatuur, software en aanverwante producten.  Hij is met zijn jarenlange ervaring een specialist voor de desktop plastickaart apparatuur op de Nederlandse markt.

 • Elly ter Haar

  Elly ter Haar

  Senior Sales | Cards
  Als Senior Sales Cards is Elly commercieel eindverantwoordelijk voor de card projecten. Elly was jarenlang Directeur en tevens eigenaar van Deltacard BV. Haar kennis en ervaring op het gebied van plastickaart projecten zijn dus zeer waardevol voor Multi-Post en de klanten van Multi-Post. Elly zet zich in om plastic kaart oplossingen te bieden aan de klant. Dit kan de ene keer in de vorm van een printer zijn en de andere keer in de vorm van een plastickaart. Of een combinatie van beide.
 • Kasia Wdowiak

  Kasia Wdowiak

  Sales | Cards
  Kasia is sinds januari j.l. samen met Elly onze Sales voor Card Services, met jarenlange ervaring op de productie afdeling van Card Services weet Kasia alle ins en outs. Zij fungeert als aanspreekpunt voor onze klanten bij Cards en zal samen met u de beste oplossing vinden!
 • Francis van Antwerpen

  Francis van Antwerpen

  Projectcoördinator | Cards
  Francis als Projectcoördinator Cards verantwoordelijk voor het van A tot Z begeleiden van diverse card projecten. Vanaf de aanname van het project tot aan de facturatie, is zij aanspreekpunt voor onze klanten. Kortom: manusje-van-alles, spin-in-het-web, veelzijdige duizendpoot!
 • Anton Klijn

  Anton Klijn

  Projectcoördinator Cards

  Binnnen de afdeling is Anton verantwoordlijk voor het begeleiden van een aantal langlopende plastickaart projecten. Tevens is hij het aanspreekpunt voor een aantal grote klanten.

 • Robin Tappij Gielen

  Robin Tappij Gielen

  Manager Productie / Technisch consultant Cards

  Robin is verantwoordelijk voor de productieafdeling van plastickaarten. 

  Door zijn jarenlange ervaring met Datacard plastickaart apparatuur, is hij in staat om op technisch vlak advies te geven bij complexe plastickaart projecten.

 • Bengta Sven

  Bengta Sven

  Helpdeskmedewerkster Kaartbeheer

  Bengta is binnen de afdeling verantwoordelijk voor de afhandeling van vragen, meldingen, verzoeken, bestellingen en klachten rondom het product Companycard.  

 • Mirella Kamta

  Mirella Kamta

  Helpdeskmedewerkster Kaartbeheer

  Mirella isbinnen de afdeling verantwoordelijk voor de afhandeling van vragen, meldingen, verzoeken, bestellingen en klachten rondom het product Companycard.  

 • Wesley de Hoon

  Wesley de Hoon

  Manager Document Solutions | Engineer

  Wesley is als Manager en Engineer werkzaam binnen de afdeling Document Solutions. Dit betekent dat hij zich bezig houdt met het installeren, implementeren en onderhouden van multifunctionele kopieer-, scan- en printapparatuur, software en solutions. Daarnaast leidt hij ook ons Document Solutions team.
  Wesley zit al ruim 15 jaar in deze branche en heeft zich tot nu toe altijd beziggehouden in de buitendienst op de afdeling Service & Support. Kortom met zijn ervaring en kennis zorgt hij voor de continuïteit van de werkzaamheden bij u als klant.

 • Natascha Singerling

  Natascha Singerling

  Commercieel Manager Binnendienst

  Als Commercieel Manager Binnendienst is Natascha verantwoordelijk voor alles wat er voor en na de verkoop gebeurt. Zij richt alle processen in en zorgt ervoor dat alle administratie op orde is. Verder neemt zij het contractbeheer voor haar rekening, doet zij de inkoop en houdt zij het contact met leveranciers. Als laatste is zij verantwoordelijk voor het inplannen van de leveringen en installaties in overleg met Logistiek en Techniek.

 • Vincent de Vries

  Vincent de Vries

  Accountmanager

  Als Accountmanager Document Solutions is Vincent verantwoordelijk voor de verkoop en verhuur van multifunctionele kopieer- en printapparatuur met de daar bijhorende servicecontracten. Daarnaast biedt hij onze klanten een advies op maat op het gebied van alle document gerelateerde processen en problemen. Gezamenlijk met de klant naar een oplossing zoeken om voor het bedrijf structureel kosten te besparen, dat is zijn doelstelling.

 • Roy Zwang

  Roy Zwang

  Junior Accountmanager
  Als Junior Accountmanager Document Solutions is Roy samen met Vincent verantwoordelijk voor de verkoop en verhuur van multifunctionele kopieer- en printapparatuur met de daar bijhorende servicecontracten. Daarnaast biedt hij onze klanten een advies op maat op het gebied van alle document gerelateerde processen en problemen.
 • Jeffrey Hagenstein

  Jeffrey Hagenstein

  Senior Accountmanager Digitale diensten
  Jeffrey is sinds september j.l. aangesteld als onze senior accountmanager voor de nieuwe digitale dienstverlening van Multi-Post. Jeffrey is verantwoordelijk voor de verkoop en aansluitende services van de Digitale Postkamer, PostBridge en het Post of Mail platform. Voor al uw vragen over de digitale diensten kunt u bij Jeffrey terecht.
 • Ad van Pelt

  Ad van Pelt

  Manager Technische dienst

  Ad is eindverantwoordelijk voor de gehele technische dienst in Nederland. Hij coördineert de medewerkers van de technische dienst bij hun werkzaamheden.

 • Jelle Turkstra

  Jelle Turkstra

  Manager Technische buitendienst Plastickaart apparatuur

  Jelle geeft leiding aan de technische buitendienst voor de plastickaart apparatuur. Door de inhouse trainingen bij Datacard en jarenlange ervaring met de apparatuur, is hij een echte specialist op het gebied van plastickaart apparatuur.

 • Jurrie Kortus

  Jurrie Kortus

  Manager Technische buitendienst Postverwerkende apparatuur

  Jurrie geeft leiding aan de technische buitendienst voor de postverwerkende apparatuur. Door de inhouse trainingen bij diverse leveranciers en jarenlange ervaring, is hij een echte specialist op het gebied van postverwerkende apparatuur.

 • Hilda Heijboer

  Hilda Heijboer

  Administratief medewerkster Technische Dienst
  Hilda verzorgt de administratie, facturatie en de in- en verkoop voor de technische dienst samen met Petra.
 • Petra van Gent

  Petra van Gent

  Administratief medewerkster Technische dienst

  Petra verzorgt de administratie, facturatie en de in- en verkoop voor de technische dienst.

 • Niek Beets

  Niek Beets

  Technische buitendienst Postverwerkende apparatuur

  Niek houdt zich bezig met het onderhoud en reparaties van uw postverwerkende apparatuur in de noordelijke provincies en maakt voor u als klant de nieuwe machines klaar voor levering.

 • Alex Krooswijk

  Alex Krooswijk

  Technische buitendienst Postverwerkende apparatuur

  Alex houdt zich bezig met het onderhoud en reparaties van postverwerkende apparatuur in de zuidelijke provincies en maakt de nieuwe machines klaar voor levering aan de klant.

 • Vanessa Van Hamme

  Vanessa Van Hamme

  Sales Plastickaart oplossingen

  Vanessa weet u met enthousiasme alles te vertellen over onze Datacard apparatuur, software en aanverwante producten. Haar werkgebied ligt op de Belgisch/Luxemburgse markt.

 • Ruben Vervecken

  Ruben Vervecken

  Technische buitendienst Plastickaart apparatuur

  Ruben komt uw apparatuur graag, in optimale staat houden en bij onverhoopte storingen snel weer in bedrijf stellen. Voor België & Luxemburg kunt u vertrouwen op Ruben.

 • Sulia-Léa Kawende

  Sulia-Léa Kawende

  Binnendienst Plastickaart oplossingen
  Voor al uw algemene vragen, het bestellen van (verbruiks)artikelen/supplies, of andere administratieve zaken voor de Datacard producten op de Belgische en Luxemburgse markt kunt u contact opnemen met Sulia-Léa.