Multi-Post verzorgt vele miljoenen verzendingen voor PTI

categorie

solutions

PTI

Al meer dan 10 jaar verzorgt Multi-Post vele miljoenen verzendingen voor Pincode Telenet B.V. (PTI). Het overgrote deel van deze verzendingen is voor grote energieleveranciers in Nederland en samen bedienen  PTI en Multi-Post het grootste deel van deze markt.

Verwerking van meterstandenopnamekaarten en andere opdrachten

Eén van de diensten die Multi-Post uitvoert voor PTI, is het verwerken van verscheidene gegevens t.b.v. de meterstandenopnamekaarten van energieleveranciers. Via een SFTP verbinding  wordt de data door PTI naar Multi-Post verzonden.

Om de meterstandenopnamekaarten te personaliseren, wordt het drukwerk op rol of losbladig A4 gepersonaliseerd met NAW-gegevens en andere relevante kenmerken. Hierna wordt de output nabewerkt en postklaar gemaakt voor verspreiders PostNL en Sandd.   

Naast de meterstandenopnamekaarten verzorgt Multi-Post ook andere opdrachten voor PTI. Zowel voor de nutsbedrijven als voor telecom gerelateerde bedrijven. Hieronder een greep uit de verschillende verzendingsopdrachten:

  • Het versturen van herinneringsbrieven.
  • Het versturen van validatiebrieven.
  • Het versturen van de bevestigingsbrieven van verhuisde klanten.
  • Het versturen van de zogenoemde ‘inswitchbrieven‘ bij verandering van leverancier.
  • Het versturen van aankondigingsbrieven voor fysiek opnemen van meterstanden door meteropnemer.

Uitbesteden van uw print & mail opdrachten

Naast verwerking ook voorraadbeheer

Naast de verwerking van de meterstandenopnamekaarten van energieleveranciers worden de voorraden van de klanten van PTI ook opgeslagen in het magazijn van Multi-Post. Deze voorraden worden bijgehouden in een voorraadsysteem dat online te raadplegen is. Als de minimumvoorraad van een bepaald soort drukwerk lager wordt dan vooraf afgesproken, krijgt PTI automatisch bericht. PTI kan de betreffende voorraad dan aanvullen, zodat  er geen down-time geleden wordt i.v.m. tekorten.

Over Pincode Telenet B.V. (PTI)

PTI is een zelfstandige Nederlandse onderneming met internationale activiteiten. In Nederland zijn zij als Interactive Communication Provider vooral bekend en gekend van de unieke, zelf ontwikkelde totaaloplossing voor nutsbedrijven. Nagenoeg alle elektriciteitsbedrijven, gasbedrijven en drinkwaterbedrijven in ons land werken met PTI oplossingen voor het proces van meteropname. Dat geldt ook voor een aantal nutsbedrijven in Indonesië. PTI is opgericht in 1993. In het hoofdkantoor in Woerden werken ruim 50 mensen. Daarnaast is er nog een ontwikkelpartner in India.

Multipost-9509

Artikel delen