Multi-Post stuurt en u volgt uw poststromen

categorie

solutions

Hybride Mail

Wie post zegt, zegt Multi-Post. Multi-Post bestaat al 35 jaar. Post zit bij Multi-Post in de genen, ook al is er natuurlijk veel veranderd in het postlandschap en wordt een groot deel van de post tegenwoordig online verstuurd. Het basisprincipe is niet veranderd. Het gaat er om dat de post op het juiste adres bezorgd wordt. Of dat nu fysiek of digitaal verstuurd wordt. Dat maakt geen verschil. Als het om het versturen van post gaat, is Multi-Post uw betrouwbare partner om u volledig te ontzorgen.

Productie Management Systeem

Voor de verzending van uw fysieke poststukken heeft Multi-Post een geavanceerd Productie Management Systeem (PMS) ontwikkeld. Daarmee kunt u via een web portal op een beveiligde manier – 24 uur per dag / zeven dagen per week – uw poststromen volgen en bent u – indien noodzakelijk – in staat om uw opdrachten te annuleren of tijdelijk stop te zetten.
Volledige grip op uw post proces.

Dit betekent dat u gedurende het post proces volledig grip houdt. U kunt uw post volgen tot en met de sorteersystemen van PostNL. Als u dat wenst gaat dat zelfs een stap verder. Het is namelijk mogelijk om tegen een tarief vanaf € 0,30 per stuk een bewijs van aflevering te ontvangen. In dat geval scant de postbezorger bij aflevering op het adres het poststuk, zodat u via track & trace kunt zien dat uw post is bezorgd. Dat geeft u maximale zekerheid en real time inzicht in uw post processen.

Handige functionaliteiten

Het Multi-Post PMS biedt gebruikers tal van handige functionaliteiten en extra opties, zoals:

• Controle of het adres volledig is
• Adresvalidatie van Nederlandse en Belgische adressen
• Afsplitsen van niet Nederlandse adressen
• Afsplitsen op gewicht van het poststuk
• Genereren van voorloopdocument in geval van aangetekend versturen

Ook zijn er optionele functionaliteiten, zoals: adressen verifiëren aan het Nationaal Postregister en / of het Nationaal Overledenenregister.

Beste manier van post bezorgen

Om gebruik te maken van het Multi-Post Productie Management Systeem (PMS) kunt u uw poststukken ‘gewoon’ ongesorteerd aanleveren. Wij weten – met 35 jaar postervaring – als geen ander wat de meest effectieve en efficiënte manier is om uw post te bezorgen.

100% veilig

Belangrijk is natuurlijk dat alles 100% veilig en volgens stringente privacyregels gebeurt. Dat beloven we. Die begrippen staan bij ons hoog in het vaandel. Daarvoor zijn wij ISO 27001 gecertificeerd en voldoen daarmee aan alle eisen die gesteld worden aan informatiebeveiliging. Uw post is bij Multi-Post in vertrouwde handen.

Wilt u meer weten over de veelzijdige mogelijkheden van het Multi-Post Productie Management Systeem?

Klik hier voor een kijkje achter de schermen en om te zien hoe PMS werkt.

Meer informatie

Onze specialisten leggen u graag uit welke voordelen u dat biedt. Bel gerust met één van onze adviseurs op:+31 78 654 82 22 of mail voor meer informatie naar: bedrijfsbureautmdm@multipost.com

2020.08.26-Grip-op-uw-poststromen

Artikel delen