Multi-Post investeert in BlueCrest couverteeroplossing

categorie

solutions

Hybride Mail

Bij Multi-Post in Dordrecht is door Intimus opnieuw een couverteersysteem van BlueCrest (voorheen Pitney Bowes) geïnstalleerd. Die keuze voor hetzelfde merk couverteeroplossing was niet zo moeilijk’, zegt commercieel manager Aat van Gessel. ‘Wij kennen de systemen door en door en onze technische mensen wisselen hun praktijkkennis uit met de technici van Intimus en omgekeerd. Onze mensen in productie gaven duidelijk aan met BlueCrest verder te willen en daar hebben we goed naar geluisterd. Bovendien hebben we een uitstekende relatie met Intimus en dan is het logisch dat je met elkaar in gesprek gaat, zodra er weer investeringen in de planning staan. Tijdens die gespreken hebben we ervaren hoe oplossingsgericht Intimus meedacht en met concrete plannen kwam om de documentverwerking bij Multi-Post nog efficiënter uit te voeren. Dat heeft er toe geleid dat hier sinds kort een MPS operationeel is.

Aat van Gessel: ‘Onze nieuwe aanwinst is door de flexibiliteit en hoge verwerkingssnelheid zeer geschikt voor ons Hybride Mail Platform. Binnen dit platform vervult Multi-Post de rol van de postkamer van opdrachtgevers. Wij zijn met de BlueCrest couverteeroplossing in staat grote hoeveelheden snel en accuraat te verwerken. Doorlooptijden worden hierdoor verkort en dat is wat de klant vraagt. Ook kleine(re) oplagen documenten zijn probleemloos en efficiënt te verwerken. Het bedieningsgemak van het systeem is zeer eenvoudig. Dat geeft in de productie een grote flexibiliteit als het gaat om het inzetten van operators. Het wijst allemaal voor zich. Het systeem garandeert door ‘closed loop’ een foutloze verwerking. Dat houdt in dat in iedere envelop de juiste inhoud komt. Binnenkort wordt ons systeem verrijkt met een oplossing voor het in-line enveloppen inkjetten van enveloppen. Daarmee zetten we de laatste stap in het volledige zogeheten White Paper Factory proces en zijn wij, zoals we dat hier in Dordt zeggen: “Future Proofed!”

Over Multi-Post

Multi-Post heeft 37 jaar ervaring in het bieden van inventieve totaaloplossingen voor Documents, Cards en Security. Multi-Post levert zowel apparatuur alsook maatwerk diensten of een combinatie van beide. Multi-Post verwerkt jaarlijks vele miljoenen plastickaarten en mailpieces voor onder andere energie- en waterbedrijven, (zorg)verzekeraars, overheidsinstellingen, telecomproviders, banken, retailers en het openbaar vervoer

Over Intimus

Intimus International Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en is onderdeel van Intimus International. Wereldwijd zijn er circa 260 medewerkers werkzaam. Intimus International is producent van Information Security, Business Information Solutions, Physical Security en Cash Management oplossingen. Intimus International is exclusief partner van BlueCrest in de Benelux, Spanje, Portugal en Oostenrijk.

Meer informatie
Aat van Gessel | +31 6 13 62 54 63 | aat.van.gessel@multipost.com

22.19-Multi-Post-Intimus-1024×661 (1)

(vlnr) Victor Dake en Peter Gils (Intimus) en Aat van Gessel (Multi-Post)
Beeldmateriaal gemaakt door Giuseppe Toppers | Danto

Artikel delen