Multi-Post al 25 jaar veelzijdig, compleet en betrouwbaar leverancier van plastic kaart oplossingen

categorie

Multi-Post de nummer één in plastic kaarten

Multi-Post is de meest veelzijdige en complete leverancier van plastic kaarten en loopt voorop in cardtechnologie. Of het nu gaat om een ‘eenvoudige’ PVC pas, een chip- of smartcard, een printer of het verzenden van een cardmailing. We zijn van alle markten thuis en hebben voor iedere klant de juiste oplossing. Niet voor niets is Multi-Post de nummer één in plastic kaarten

Alles onder één dak

Al 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het personaliseren, leveren en verzenden van hoge kwaliteit plastic kaarten. Van kleine tot heel grote oplages en voor alle toepassingsgebieden. Denk aan: ledenpassen, klantkaarten, ID-bewijzen, toegangspassen, tankpassen, seizoenkaarten, clubcards, (zorg) verzekeringspassen, giftcards, smartcards, personeelspassen en ga zo maar door. Ook leveren wij Bio Cards, gemaakt van afbreekbaar en dus minder milieubelastend PVC.

Beveiligde verwerking

De verwerking van plastic kaarten gebeurt in onze beveiligde en gecertificeerde productieruimte, die voldoet aan de strengste eisen op het gebied van beveiliging, privacy en milieu. Al naar gelang de toepassing voorzien wij plastic kaarten van naam, foto, logo, barcode of andere kenmerken (visuele personalisatie). Bij elektronische personalisatie wordt de data weggeschreven naar een chip of magneetstrip. Zo maken wij plastic kaarten uniek en geschikt voor bijvoorbeeld identificatie, toegang of betalen.

Zelf plastic kaarten printen

Voor wie de productie van plastic kaarten liever in eigen hand wil houden, hebben wij ook de beste oplossing. Sinds 1996 zijn wij officieel serviceprovider voor Entrust Datacard en verkopen wij plastickaartprinters. Van kleine desktop printers tot aan industriële systemen. In onze webshop www.datacardshop.nl vindt u een uitgebreid assortiment printers, supplies, blanco kaarten en accessoires.

Wilt u meer weten over de veelzijdige mogelijkheden van onze plastic kaart services? Onze specialisten leggen u graag uit welke oplossing het beste bij u past. Bel gerust met één van onze adviseurs op:+31 78 654 82 22 of mail naar: bedrijfsbureaucards@multipost.com

Meer informatie over Plastic kaarten

afb-artikel-cards-pzc

Artikel delen