Maak veilig gebruik van chipkaarten

categorie

Zijn toegangskaarten makkelijk te kopiëren?

Gisteren (2 mei j.l.) viel ons oog op een artikel in de Telegraaf. Veel toegangspassen die bedrijven gebruiken zijn gemakkelijk te kopiëren, volgens de krant die zich baseert op een onderzoek van de Belgische krant “Het laatste nieuws”.

“Voor niet veel meer dan een tientje koop je in China een apparaat waarmee je kaarten kloont.” Ze testten met een beveiligingsexpert veertien gekopieerde kaarten. Met dertien illegale pasjes konden ze zo politiebureaus, gemeentehuizen en bedrijven binnenlopen”

“Slimme” kaarten bieden vele mogelijkheden zoals toegang, ID en vervoer. Ze zijn veilig te gebruiken, mits van goede kwaliteit en juist gebruikt. Multi-Post is al 25 jaar gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen voor alle plastickaart toepassingen.

In onze beveiligde en gecertificeerde productieruimte worden dagelijks vele plastickaarten verwerkt en verzonden. Van eenvoudig tot complex, contact- of contactloos, we gaan altijd op voor de beste oplossing. Veiligheid staat daarom bij ons altijd voorop!

Meer weten? Ons flexibele team helpt graag bij het maken van de beste keuze.

bedrijfsbureaucards@multipost.com of via T 078-6548222

Card-services-Balk

Artikel delen