Home » Informatiepagina’s » Zakelijke printers

Zakelijke printers

Zakelijke printers

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van zakelijke printers. Door nieuwe technologische ontwikkelingen worden zakelijke printers steeds sneller. Ook de kwaliteit van printers wordt steeds beter. Bovendien krijgen zakelijke printers steeds uitgebreidere opties. Tegenwoordig willen we ook op afstand en vanaf onze smartphone kunnen printen. Door allerlei nieuwe opties aan de ene kant, en verschillende wensen van bedrijven aan de andere kant, is er geen uniforme oplossing qua zakelijk printen. Zakelijk printen is – meer dan ooit – maatwerk. Iets waar onze adviseurs zich dagelijks mee bezig houden.

Ben je benieuwd naar wat Multi-Post voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!

Advies bij de aankoop van een printer

Omdat elk bedrijf een andere oplossing nodig heeft, is het fijn als je op de expertise en service van een professionele partner kunt rekenen. Er zijn namelijk een hoop overwegingen die een belangrijke rol spelen. Denk aan de grootte van het bedrijf, de hoeveelheid papier die wordt verwerkt en jullie specifieke wensen wat betreft beveiligen, scannen en opslaan van documenten. Wij komen graag langs om documentstromen te inventariseren. Hierbij gebruiken we een tool die inzicht geeft in het totale bedrijf. Op basis van deze gegevens creëren wij een managementrapportage. Daarna selecteren we samen met jou een printer uit ons assortiment A-merken.

Waarom kiezen voor Multi-Post?

Voor A-merk printers tegen scherpe prijzen ben je bij Multi-Post aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor zakelijke printers van merken als Ricoh en Lexmark tegen de laagste prijs. Tevens bespaar je bij ons op printkosten. We hebben namelijk altijd de laagste afdrukprijs en je betaalt alleen voor het daadwerkelijk verbruik. Niet gemaakte afdrukken worden gecrediteerd. Daarnaast kun je een zakelijke printer bij ons kopen, leasen of huren. Zo kun je altijd kiezen voor de optie die het beste past bij jullie situatie.

Zakelijke printer kopen bij Multi-Post

Bent u op zoek naar een zakelijke printer? Dan helpen wij u graag verder met een printer die past bij uw bedrijf. Daarnaast kunnen we jullie ook op andere gebieden ondersteunen. Bijvoorbeeld wat betreft het onderhoud van printers en het tijdig leveren van nieuwe toners. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We zijn telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur via 078-6548222. Per e-mail kunt u contact opnemen via documentsolutions@multipost.com.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions