Professionele printer

Professionele printer

Briefpapier afdrukken op je multifunctionele professionele printer:
Bestel je nog steeds voorbedrukt briefpapier bij een drukker? Bij aanschaf van een multifunctional is dit niet langer nodig! Op de multifunctionals installeer je een template conform jouw huisstijl. Hierdoor print je met één druk op de knop jouw brief, vervolg of factuur met de briefpapier lay-out. Je bespaart veel kosten en het ziet er uit als professioneel drukwerk.

Slim scannen met OCR technologie

Een van de functies op een multifunctionele professionele printer is het scannen van documenten naar een gedeelde map op je netwerk of naar een e-mail adres. Wellicht heb je een uitgebreidere oplossing nodig om snel en efficiënt je documenten te ordenen. Wij hebben slimme oplossingen die jullie bedrijfsprocessen optimaliseren en jullie veel geld en tijd gaan besparen! Denk hierbij aan contracten, pakbonnen, facturen of andere documenten die met onze oplossing eenvoudig:

  • ingescand worden waarbij de tekst automatisch wordt herkend;
  • de tekst doorzoekbaar wordt gemaakt;
  • het bestand automatisch een (slimme)bestandsnaam kan krijgen;
  • het document wordt afgeleverd op een locatie waar u dit wenst.

Naast deze functies is het ook mogelijk om barcodes te scannen en de gescande documenten digitaal te archiveren. Voor extra beveiliging aan jullie professionele printer kan je gebruik maken van onze follow-me software, waarmee je met een bagde, code of pas de prints kan laten afdrukken.

Professionele printer | Multi-Post staat voor je klaar!

Werk je binnen de organisatie veel vanuit pakketten zoals Exact, Unit 4 of AFAS? Dan kan dit heel eenvoudig gekoppeld worden aan een professionele printer. Andere koppelingen die gemaakt kunnen worden zijn: Microsoft Dynamics en Sharepoint maar ook Google Docs.

Gaat jullie bedrijf hiervan profiteren? Neem dan contact op met onze specialisten, gezamenlijk zal er dan gekeken worden naar de beste oplossingen voor jullie organisatie.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions