Professioneel printen

Professioneel printen

Op zoek naar een multifunctionele printer die het professioneel printen in jouw bedrijf een stuk gemakkelijker maakt? Bij onze afdeling Document Solutions werken specialisten die met onze unieke software de situatie van nu in beeld brengen en daarna  in overleg met jullie een advies op maat verzorgen.

Ben je benieuwd naar wat Multi-Post voor jou kan betekenen? Neem gerust even contact met ons op!

Professioneel printen met serviceverlening op maat

Na aanschaf van een multifunctionele printer is de beste service uiteraard ook heel belangrijk. Je hebt daarvoor een professionele partner nodig die je met goede adviseurs, technici en een customer service afdeling  op alle vlakken snel en accuraat van dienst kan zijn. Multi-Post document solutions biedt dit allemaal. We hebben een eigen servicedienst met ervaren monteurs en onze customer service afdeling zorgt voor het uitlezen van tellerstanden en het leveren van supplies op het juiste moment. Op deze manier kunnen jullie je concentreren op jullie werkzaamheden en zorgen wij voor de rest.

Professioneel printen met een A-klasse machine met een organisatie waarop je kunt rekenen. Je betaalt alleen voor daadwerkelijk gemaakte prints, niet gemaakte afdrukken worden gecrediteerd. Bovendien garanderen we altijd de laagste afdrukprijs en zijn we daarom gegarandeerd goedkoper dan de huidige leverancier.

Kopen of leasen? Het is allebei mogelijk en ook onze servicecontracten zijn ronduit flexibel.

Wil je professioneel printen en niet direct investeren? Dan is leasen de juiste oplossing.

Meer informatie?

Willen jullie meer weten over professioneel printen en een multifunctional op maat? Vul dan onderstaand contactformulier in en onze adviseurs reageren binnen 24 uur. Wij zijn ook telefonisch te bereiken tussen 08:30 en 17:00 uur via 078-6548222 of per mail via documentsolutions@multipost.com

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions