Plastic pasjes laten drukken

Plastic pasjes laten drukken

Iedere dag kom je ze wel tegen: plastic pasjes in allerlei vormen, soorten en maten. Voorbeelden hiervan zijn: ledenpassen, klantenpassen, en loyaliteitspassen. Een handige manier om je klanten, fans of leden aan je te binden met een gepersonaliseerde  pas.  Waar ga je deze plastic pasjes laten drukken? Bij Multi-Post zijn wij al jarenlang gespecialiseerd in de productie en levering van hoge kwaliteit plastickaarten. In zowel kleine als (hele) grote oplages en voor alle  mogelijke toepassingen. Wij zijn flexibel, denken mee en werken met ervaren personeel. Plastic pasjes laten drukken, dat doe je bij Multi-Post.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem contact met ons op!
Plastic card productie

Plastic pasjes laten drukken bij Multi-Post

Via onze beveiligde productieruimte gaan er iedere dag duizenden plastic kaarten naar de daadwerkelijke eindgebruikers. Door de unieke combinatie van Print & Mail- en Cardservices kunnen wij elke opdracht aan! Of het nu gaat om het personaliseren, coderen of het verzorgen van een complete plasticcard mailing, wij doen het. Ook verzorgen wij graag het complete fulfilment inclusief drukwerk en het ter post bezorgen. Met onze moderne productie machines zijn we in staat om in één lijn de plasticpas te matchen met het document. Zo kan je er van op aan dat de juiste brief altijd met de juiste plastic pas verzonden wordt.

Plastic pasjes laten drukken brengt ook met zich mee dat je met vertrouwelijke / privacygevoelige informatie werkt. Veiligheid is daarom bij het verwerken van dit soort opdrachten van het grootste belang. We werken daarom compliant aan de privacywetgeving en hebben ons pand en onze productieruimtes goed beveiligd. Multi-Post is ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en ETSI gecertificeerd.

Kom in contact!

Meer informatie over wat wij voor jullie kunnen betekenen op het gebied van plastickaart verwerking? Neem dan contact op met één van onze adviseurs, zij kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor jullie bedrijf. Wij zijn te bereiken via 078-6548222 of per mail via bedrijfsbureaucards@multipost.com of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op!

Even kennismaken?

Meer weten over Plastic Card Solutions?
Onze adviseurs staan je graag te woord!

Elly ter Haar

Sales Manager Cards

Michael Tappij Gielen

Card Consultant | Director

Mirella Kamta

Customer Service Datacardshop