Home » Informatiepagina’s » Personeelspassen maken

Personeelspassen maken

Personeelspassen maken

Plastic passen vind je tegenwoordig in allerlei vormen en voor vele  doeleinden. Een gepersonaliseerde pas voor personeel is hier een voorbeeld van. Het doel kan in dit geval identificatie of toegang tot bepaalde ruimtes zijn. Je kunt nog wel voor een belangrijke keuze komen te staan. Wil je personeelspassen maken met een eigen plastickaart printer of wil je alles uitbesteden aan een gespecialiseerde partner? Bij Multi-Post hoef je die keuze niet te maken. Het kan bij ons namelijk allebei!

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem contact met ons op!
Plastic card productie

Personeelspassen maken met een eigen plastickaart personalisatieprinter

Sinds 1996 zijn wij officieel distributeur van Entrust Datacard voor de gehele Benelux. Via onze webshop (www.datacardshop.nl) zijn er verschillende modellen te bestellen.

In deze webshop leveren we een hoogwaardige lijn aan apparatuur, software, supplies en accessoires. Via het keuzemenu in de shop kan je eenvoudig zelf aangeven wat je nodig hebt en zo de juiste machine voor je organisatie kiezen. Kom je er niet uit? Geen probleem, een team van ervaren adviseurs helpt je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Personeelspassen maken bij een betrouwbare dienstverlener

Als je liever de productie en personalisatie van plastic kaarten wilt uitbesteden aan een ervaren en betrouwbare partner, dan zit je goed bij onze collega’s van Multi-Post Card Services. Van het ontwerp tot aan de aflevering wordt je opdracht nauwkeurig begeleid door een ervaren team in onze beveiligde productieomgeving.

Wil je naast het bedrukken en personaliseren van de passen ook een begeleidende brief toevoegen? Geen probleem, door de korte lijnen tussen onze Card service en Print & Mail afdeling is dit binnen een handomdraai geregeld.  Kortom: we hebben alles onder één dak! Personalisatie, het verzorgen van drukwerk, Card Mailings en verzending.

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom hebben wij ons pand en productieruimtes beveiligd en wordt gewerkt met een strikt toegangsbeleid. Daarnaast zijn wij ISO 27001, ISO9001, ISO14001 en ETSI gecertificeerd.

Meer informatie?

Willen jullie meer informatie over personeelspassen maken of een van onze andere plastickaart services? Neem dan contact op met ons flexibele team adviseurs. Zij kijken dan samen met jou naar een passend advies. Bel ons via 078-6548222 of mail ons via bedrijfsbureaucards@multipost.com . Invullen van onderstaand contactformulier kan natuurlijk ook.

Even kennismaken?

Meer weten over Plastic Card Solutions?
Onze adviseurs staan je graag te woord!

Elly ter Haar

Sales Manager Cards

Michael Tappij Gielen

Card Consultant | Director

Mirella Kamta

Customer Service Datacardshop