Online aangetekende brief verzenden

Online aangetekende brief verzenden

Online aangetekende brief verzenden eventueel in combinatie met fysieke post? Met het modulaire Hybride Mail platform van Multi-Post combineer je online en offline voor nog betere resultaten. Het verzenden van e-mails en het versturen van brieven in één gebruikersvriendelijk communicatie platform.

Het hybride mail platform is als het ware een modulair communicatie platform wat zorgt voor volledige ontzorging van al uw klantcommunicatie. Voor kleine- en grote verzenders biedt het gebruikersvriendelijke oplossingen voor het verzenden en ontvangen van post, zowel fysiek als ook digitaal. Communiceer gemakkelijk en veilig met wie u wilt en kies zelf het gewenste kanaal: post, mail, voice of SMS.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op!

Online aangetekende brief verzenden | Multi-Post helpt

Of het nu gaat om het versturen van een fysieke brief of mailing, een bericht naar de berichtenbox van onze overheid of om het rechtsgeldig versturen van een vertrouwelijk e-mail. Digitaal versturen van een vertrouwelijk mail geschiedt volgens de NEN 7516 norm.

Traditionele post is nog steeds heel belangrijk voor veel organisaties. Veel organisaties zoeken naar een alternatief met de betrouwbaarheid van post en het gemak van e-mail. Met onze dienst Aangetekend Mailen heb je een digitale en rechtsgeldige oplossing in huis voor het verzenden of ontvangen van vertrouwelijke communicatie. ( met of zonder handtekening voor ontvangst).

Met ons PMS systeem, eigenlijk de motor van het platform, zijn we in staat adressen te valideren en kunnen we berichten op documentniveau 24/7 volgen en traceren. Online aangetekende brief verzenden wordt hierdoor een fluitje van een cent. De zekerheid van een aangetekende brief met het gemak van het verzenden van een mailtje. Ook zijn we met PMS in staat selecties en sorteringen te maken om zo tot een zo gunstig mogelijk porto tarief te komen. We zijn sowieso door de grote aantallen die we verwerken interessant voor wat porto tarieven betreft. U kunt in binnen- en buitenland hierdoor behoorlijk op uw portokosten besparen.

Multi-Post is al jarenlang gespecialiseerd in Print & Mail. Hiernaast leveren we ook plasticcard- en postverwerkende apparatuur, hebben we nog steeds een eigen technische dienst en zijn wij specialist op het gebied van plastic kaart personalisatie en aanverwante diensten. Online aangetekende brief versturen is dus niet het enige wat we doen.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op en onze adviseurs staan u graag te woord. We zijn telefonisch bereikbaar via 078-6548222. Een mailtje sturen kan ook: bedrijfsbureautmdm@multipost.com. We zullen dan zo snel mogelijk met u in contact treden.

Even kennismaken?

Onze experts van PostBridge staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Aat van Gessel

Commercieel Manager

Frank van Ballegooij

IT Manager