Multifunctionele printer kopen?

Multifunctionele printer kopen?

Ben je als organisatie op zoek naar een nieuwe zakelijke printer met alle opties en mogelijkheden? Bij ons is dit proces heel eenvoudig en voordelig bovendien.

Onze adviseurs kunnen jullie hier verder mee helpen door geheel vrijblijvend een QuickScan uit te voeren. Met dit unieke meetsysteem wordt de huidige situatie glashelder in beeld gebracht, waarna wij gezamenlijk kunnen kijken naar het eisen- en wensenpakket met betrekking tot de nieuwe printer.

Bij onze afdeling document solutions kun je een multifunctionele printer kopen van A-merken Konica Minolta, Ricoh en Lexmark.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Multifunctionele printer kopen, helder advies en volledige ontzorging

Bij Multi-Post streven we ernaar onze klanten volledig te ontzorgen. Daarom verzorgen wij het onderhoud, zorgen we voor tonerleveringen op het juiste moment en lezen wij automatisch tellerstanden uit. Daarnaast garanderen wij de laagste afdrukprijzen, rekenen wij niets voor scans, hanteren wij flexibele -service- contracten en betaal je bij ons alleen voor het daadwerkelijk gebruik.

Onze A-merken multifunctionele printers

Een multifunctionele printer kopen kan bij ons met een gerust gevoel. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde A-merken printers. Op deze manier zijn we in staat kwaliteit te garanderen en is de continuïteit van jullie documentstromen gewaarborgd. Met de modellen van Lexmark, Ricoh en Konica Minolta kunnen wij elke uitdaging aan.  Samen met onze collega’s bepaal je wat het beste bij jullie past en onze engineers regelen de rest.

Een multifunctionele printer kopen bij Multi-Post document solutions, is dat ook iets voor jullie? Laten we om te beginnen met elkaar in gesprek gaan. We brengen jullie situatie helder in beeld en bespreken jullie wensen. Vraag eens een vrijblijvende analyse bij onze collega’s aan en overtuig jezelf. Bel 078-6548222 of e-mail ons via vincent@multipost.com ( of een ander adres?)

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions