Multifunctionele laserprinter

Multifunctionele laserprinter

Op zoek naar een multifunctionele laserprinter en de juiste partner? Wij helpen je graag! Veel zelfstandigen en kleine tot middelgrote bedrijven printen dagelijks een hoop documenten voor verschillende doeleinden uit. Wellicht zijn jullie tot de conclusie gekomen dat een eenvoudige thuisprinter niet meer voldoet aan jouw eisen. Omdat elk bedrijf een andere oplossing nodig heeft, is het fijn als je op de expertise en service van een professionele partner kunt rekenen. Voor de aanschaf van een nieuwe multifunctionele laserprinter, het besparen op printkosten en volledige ontzorging kunnen wij je helpen!

Met ons unieke meetsysteem kunnen wij jullie printkosten volledig inzichtelijk maken. Wij ontzorgen jullie volledig op het gebied van uitlezen van tellerstanden, tonerleveringen, het oplossen van storingen en onderhoud. Wij werken enkel met A-merken en zijn daarom partner van Konica Minolta, Lexmark en Ricoh.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

De voordelen van een Multifunctionele laserprinter

Wij kunnen daarnaast de multifunctionele laserprinter instellen naar wens. Willen jullie beveiligd printen? Dan kan ons follow-me systeem een ideale toepassing zijn. Liever slim scannen? Dan kunnen wij geheel eenvoudig onze OCR technologie aansluiten. Uiteraard zijn er nog veel meer extra functies die toegevoegd kunnen worden aan jullie printer.

Volledige ontzorging op het gebied van storingen en onderhoud, uitlezen van tellerstanden en tonerleveringen.

  • Vaste lage afdrukprijs
  • Geen investering
  • Extra functies kunnen worden ingesteld naar wens

Mochten jullie willen overstappen van een andere leverancier dan helpen wij het bestaande contract over te sluiten, zodat je erna profiteert van lagere prijzen.

Meer informatie?

Willen jullie meer informatie over het verlagen van de printkosten of de aanschaf van een multifunctionele laserprinter? Neem dan contact op met een van onze specialisten van Document Solutions of laat je gegevens achter in ons contactformulier. Een van onze adviseurs neemt dan binnen 24 uur contact met je op.

Even kennismaken?

Onze experts van Document Solutions staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Wesley de Hoon

Manager Document Solutions

Vincent de Vries

Senior Accountmanager

Natascha Singerling

Customer Service Document Solutions